Hát sajnos továbbra sincs szinkronban a velencei 90,4 és a pesti 96,4. Tegnap délelőtt Györke Attila kétszer mondta el ugyanazt, ha úgy akartam. Ehhez elég volt csak a pesti adóról a velenceire ugrani. Azért az pozitívum, hogy az automatikus frekiváltás simán megy az M0-áson oda-vissza, csak zavaró, hogy a műsor csúszik.
Troy Duran valóban jó lenne valamelyik adón újra. Én őt először 2003-ban hallottam az Egerszeg Rádión a 92,9-en, mikor Hévízen áztattam magam. Tornáztam is a teleszkóppal, amíg ott voltunk.
1997-ben vettem egy Pioneer autórádiót (még kazettás volt), és azzal élmény volt menet közben rádiót hallgatni. Igaz, hogy - természetesen - még csak egy tuneres, de a leheletfinom AF-kezelés mellett a PI-keresés is jól működött rajta. El is döntöttem most, hogy előbányászom majd (mert megvan valahol valaminek az alján), és megnézem, mit nem tud a maiakhoz képest.
Danubiusról azt kell tudni, hogy az első országos pályázaton megnyert hálózaton 1997 őszén indult el, addig csak öt frekin sugárzott. Azon a nyáron voltam Erdélyben, és a 103,3 majdnem Debrecenig jött a Pioneeren, akkor váltott a 103,5-re, ami a debreceni helyi freki volt (délután helyi MR műsor ment rajta Danubius helyett). Viszont a Királyhágó közelében a magaslaton ismét megszólalt a 103,3, ami tesók közt is jó 300 km.
Szóval egy jó autórádió mindig aranyat ér, és így volt ez már 25 éve is.