RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#187703  Szerző: potyi

Tematikus műsor = hallgatottság zuhanás. A WIM helyett is több hallgatót tartana meg az alap rotáció.
 #187702  Szerző: robert11

Abaházi a rádió1en? Elég érdekes lenne mondjuk, de nem lenne rossz. Danubiuszon is volt meg az említett Csizinszky Éva is.
Hát én már többször is mondtam hogy kellene női műsorvezető is a pestire még ötleteket is adtam én kikre gondolnék.
Én nem tartom olyan jónak hogy 10től 5ig Attis vezesse a műsort. Nem lehet ez neki megterhelő?
Azért is lenne jó tematikus műsorokat is készíteni úgy mint a musicon már úgy is kezdenek rájuk hasonlítani, akkor lehetnének a már említett műsor ötletek is amiket egysze rmondtam hogy lenne egy lets go vagy egy madein hungaryhoz hasonló műsor, lenne délbe egy kivi, majd délután egy roadshow szerű ahol ugyan úgy tályékoztatást kapnának az emberek a közlekedésről, az utak híreiről, lennének kitelepülések vendégek, most mehetnének a Balatonra is pl valamelyik strandra tőlem Fitti is lehetne itt is ha úgy lenne az után jönnének a mix műsorok, és így tovább.
Ezzel nem értettek egyet tudom a múltkor sem mikor felhoztam, de nem lenne ez olyan rossz koncepció. Musicon akkor miért vált ez be? Egy félországos rádión amit nagyon sokan hallgatnak az ország bármely területén, még nagyobb hallgatottságot hozhatna főleg a kitelepülések miatt is akkor még több hallgatót lehetne bevonzani így is sok embert érnek el, de úgy meg még inkább szerintem. Lenne egy rádió1car amivel járná valaki a várost, meg mennének vidékre is több városba.
 #187701  Szerző: mlaszlo

Szkokán Bogi nem tudom hol készíti a híreket a 96.4-re, de borzasztó a minősége. Nincs jól beállítva mikrofon és mellette még susog is mikor beszél, mintha szél lenne vagy valaki fújná a mikrofont
 #187695  Szerző: potyi

Adam írta:
adam1400 írta: 2020.07.02. 16:06
potyi írta: 2020.07.02. 13:58 Akárhogy is nézem, női műsorvezető kéne. Mondjuk az tök jó, hogy Csizi megkapott pár helyi sávot, ő annyira, de annyira profi. Meg még a szegedi adásból Molnár Balázs is nagyon jól nyomja, "többet érdemelne".
balázs volt anno a dunaújvárosin is
Az a Csizinszky Éva, aki korábban volt a Sláger rádión vagy Neo FM-en?
Igen.
 #187692  Szerző: Adam

adam1400 írta: 2020.07.02. 16:06
potyi írta: 2020.07.02. 13:58 Akárhogy is nézem, női műsorvezető kéne. Mondjuk az tök jó, hogy Csizi megkapott pár helyi sávot, ő annyira, de annyira profi. Meg még a szegedi adásból Molnár Balázs is nagyon jól nyomja, "többet érdemelne".
Az a Csizinszky Éva, aki korábban volt a Sláger rádión vagy Neo FM-en?
 #187691  Szerző: Adam

adam1400 írta: 2020.07.02. 13:32
Rickykeee23 írta: 2020.07.02. 13:25 Ma Attis beszélt telefonon Abaházi Csabival (születésnapos). Balázsék szoktak hívni mindenkit, még akár a másik rádiót is. De délutáni műsorban még nem hallottam ilyet. :D Még a végén Csabi jön az R1-be?
nem vetted fel?
Nem volt semmi extra. 50 éves születésnapja volt Abahazinak, ezért volt a beszélgetés.
Györke Attila máskor is szokott ilyet csinálni, pl a karantén alatt a wim es a disco shit DJ-ket hívta fel, de ha jól emlekszem egyéb celebekkel is megesett ugyanez.
 #187690  Szerző: Adam

Rickykeee23 írta: 2020.07.02. 06:36 Igen, a kaposvárit a pécsi kötődésű Mambó Rádió pályázta meg és nyerte meg. Ugyanakkor a helyi műsorblokk nem egyezett. Kaposváron nem Török Mónika vezette a műsort. Nem értem, hogy miért volt "leválasztva" a baranyai frekikről, ha már ugyanaz az üzemeltető. De így szerintem sokkal jobb. Ha már a kaposvári is felnyúlik Lelléig. A keszthelyiről nem tud valaki, valamit? Ott is talán Csizi van már?
Keszthelyt és Zalaegerszeget az egykori Helikon rádiós Bőszén Andris csinálja.
 #187685  Szerző: adam1400

#187684  Szerző: asr27

Balatonon egyre több helyen hallom, hogy a R1 szól. Ma Balatonmáriafürdőn, az egyik szabadstrandon lévő étteremben is ez szólt, méghozzá a 101.3-as frekvenciáról.
 #187682  Szerző: potyi

Akárhogy is nézem, női műsorvezető kéne. Mondjuk az tök jó, hogy Csizi megkapott pár helyi sávot, ő annyira, de annyira profi. Meg még a szegedi adásból Molnár Balázs is nagyon jól nyomja, "többet érdemelne".
  • 1
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 1022