RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#187700  Szerző: knoskamatee

zenefalo írta: 2020.07.03. 15:45 Új, méghozzá női műsorvezető a Slágeren, Faragó Janka, korábban Gong Fm-en volt hallható. Elsőre, hasonlít Pordán Petrára a hangja, de nem ugyanaz. :yes:
ő valóban egy nagyon tehetséges műsorvezető, akár csak a testvére. örülök, hogy a Slágerre került! főleg ős Kecskemétiként. :yeah:
sok sikert neki! :yes:
 #187699  Szerző: zenefalo

Új, méghozzá női műsorvezető a Slágeren, Faragó Janka, korábban Gong Fm-en volt hallható. Elsőre, hasonlít Pordán Petrára a hangja, de nem ugyanaz. :yes:
 #187648  Szerző: zenefalo

Megfigyeltem, hogy hétvégente a közlekedési hírek kimerül annyiban, hogy hol van elterelés építési munkák miatt, vagyis balesetekről, forgalmi dugókról nincs szó, vagyis konzerv az egész hétvégi műsor szerintem. :stare:
 #187335  Szerző: potyi

zenefalo írta: 2020.06.08. 15:43 Eddig itt nem volt, de most hallottam kormányhirdetést. :unott:
Kell az a +5 év nekik :D
 #187333  Szerző: zenefalo

Eddig itt nem volt, de most hallottam kormányhirdetést. :unott:
 #186879  Szerző: potyi

Oké, az amerikaiak munkájára értettem én is, akkor indult be igazán, de valóban, volt egy döcögősebb előzmény is.
 #186878  Szerző: Glenn

potyi írta: 2020.04.06. 15:02nagyon erősen indult. Mondjuk anno a Juventus is.
Bocs, nem kötekszem és nem is tartozik szorosan ide, csak helyesbítek.
A Juventus kifejezetten gyengén indult. 1989-ben egy napi négy órás műsoridejű helyi adó volt AM-en. Pár év múlva le is állították csőd miatt. Csak amikor az amerikaiak "feltámasztották", akkortól lett erős, sőt piacvezető. :)
 #186717  Szerző: Kovi02

Ha ezen a mostani irányvonalon maradnak,ezt mindenképpen ajánlanám a rádió illetékeseinek tanulmányozásra:
https://www.antenazagreb.hr/
Horvátország leghallgatottabb rádiója,szerintem egy kiválóan összerakott Hot AC rádió.
 #186715  Szerző: tomee

Redfox81 írta:
potyi írta: 2020.04.06. 15:02 Mintha kifejezett üzleti cél lenne a hallgatók elriasztása.
Vagy mintha nem tudnák eldönteni, hogy kihez is akarnak szólni. Én tényleg nem vagyok híve a zeneileg dögunalmasra formatált rádióknak, de ez jelenleg valóban katyvasz. A tavaly nyári irány szerintem sokkal jobb volt.
Ez így van. Tavaly nyáron már teljesen jól össze volt rakva, tök feleslegesen barmolták szét év elején.
 #186713  Szerző: Redfox81

potyi írta: 2020.04.06. 15:02 Mintha kifejezett üzleti cél lenne a hallgatók elriasztása.
Vagy mintha nem tudnák eldönteni, hogy kihez is akarnak szólni. Én tényleg nem vagyok híve a zeneileg dögunalmasra formatált rádióknak, de ez jelenleg valóban katyvasz. A tavaly nyári irány szerintem sokkal jobb volt.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 102