RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#188544  Szerző: Tomi76

potyi írta: 2020.04.06. 15:02 Végképp a Juventus sorsára jut ez a rádió, sorra ugyanazokat a baklövéseket követik el. Kár érte, nagyon erősen indult. Mondjuk anno a Juventus is. :roll:

Van egyébként potenciál benne, a freki jó, a márka ismert, csak nem szeretik, nem hallgatják az emberek. Igaz, félő, hogy annyira elkoptatták a sok változtatással, hogy érik egy újabb névváltás is, le kell kutatni. Sürgősen rendet kéne rakni zenei-arculat-brand téren, a mostani katyvasz vállalhatatlan, kiszámíthatatlan és identitászavaros.

Mintha kifejezett üzleti cél lenne a hallgatók elriasztása.
Kb. fél éve hallgatom napi szinten a Sláger FM-et. Tavasszal még valóban "katyvasz" volt, nem igazán lehetett kivenni, hogy mi is a cél. De szerintem így szeptember vége felé teljesen kitisztult a kép. Már nem érzem zavarosnak a repertoárt, ez a rádió szépen, fokozatosan átváltott Modern AC formátumra. Gyakorlatilag a 80-as évektől napjainkig mindent játszanak, bőséges információkat adnak. Szerintem jó lett ez az irány. Van persze olyan dolog is ami nekem nem tetszik, amolyan eltekerős. Ezek az esti beszélgetős órák, na olyankor szoktam a Best-re kapcsolni, de csak olyankor. "Munkaidőben" sokkal jobb ezt hallgatni mint a Bestet vagy a Petőfit. Nálam a Rádió 1 szóba se jön, úgyhogy nem véletlenül nem alternatíva az én esetemben. A szlogen valóban kicsit zavaros, hiszen a 80-as, 90-es és most már a 2000-es évek zenéi nem pontos, a 2000-es évek helyett inkább a napjaink szót használnám. De összességében úgy vélem ha veszítettek is hallgatókat, annyit nyernek is, főleg, hogy a Best nem szólt akkorát mint azt először gondolni lehetett. Budapest valószínüleg nem lesz sosem a Slágeré már, de az agglomerációt ideszámítva szerintem sok hallgatót megfognak már most is, és teszik majd a jövőben is.
 #188410  Szerző: radiogyurii5600

kJoe írta: 2020.09.08. 21:12 A hétvégén szombaton először hallgattam a Sláger DJ-t ahol Náksi mixelt órákon át - elvileg! A megszólalások tök általánosak voltak, még ismétlődtek is! Nem az a baj, hogy kedvenc korszakomból egyetlen dancefloor előadót/dalt sem ismertem fel amikor a 90-es éveket rakta össze, pedig tipikus diszkózenei stílust nyomott ismeretlen zenékkel. Ez máskor is így megy?
Pénteki mixműsorban Whtiteboy és Császár Előd is közli megszólalásaiban mik voltak/lesznek hallhatóak, elején üdvözöl, végén elköszön ahogy kell.
Mondjuk érdekes, hogy visszatértek saját nevükhöz, nem pedig Stereo Palma, vagy Shane54 a nevük mikor trendi zenéket mixeltek. Talán kiöregedtek és nosztalgiáznak...
Szombat este 8 és 11 közt vegyesen a 90-es évek vége és a 2000-es évek eleje zenéiből válogat Attila, egyik órában magyar zenei válogatás is van, 11 és éjfél közt csak a 2000-es évek zenéit mixeli!👍🙂🎵
 #188409  Szerző: kJoe

A hétvégén szombaton először hallgattam a Sláger DJ-t ahol Náksi mixelt órákon át - elvileg! A megszólalások tök általánosak voltak, még ismétlődtek is! Nem az a baj, hogy kedvenc korszakomból egyetlen dancefloor előadót/dalt sem ismertem fel amikor a 90-es éveket rakta össze, pedig tipikus diszkózenei stílust nyomott ismeretlen zenékkel. Ez máskor is így megy?
Pénteki mixműsorban Whtiteboy és Császár Előd is közli megszólalásaiban mik voltak/lesznek hallhatóak, elején üdvözöl, végén elköszön ahogy kell.
Mondjuk érdekes, hogy visszatértek saját nevükhöz, nem pedig Stereo Palma, vagy Shane54 a nevük mikor trendi zenéket mixeltek. Talán kiöregedtek és nosztalgiáznak...
 #188376  Szerző: zenefalo

Glenn írta: 2020.09.06. 17:03
zenefalo írta: 2020.09.06. 15:43 Hétvégén miért kell felolvasni olyan közlekedési híreket, ami csak elterelésekről, útlezárásokról szól? Balesetekről szó sincs! Pedig az útinform.hu tele van ütközésekről szóló infókkal. Arra következtetni, hogy egyáltalán nem friss! Kár az időt pazarolni ilyenekre! :hit:
Egy baleset általában fél-egy órán át befolyásolhatja a forgalmat, az elterelés és lezárás viszont több napos hatású. Helyes, ha ezeket mondják be kötelező jelleggel, a balesetet meg csak ha éppen akkor gondot okoz. Ha akkor sem mondják be, az tényleg baj.
Hétvégén semmilyen balesetről, friss közlekedésről nem szoktak beszámolni! Más, elég durva pontatlanság volt szerintem, Viktorin Tamás olvasta be, hogy ma van a Cranberries énekesnőjének, Dolores Mary Eileen O’Riordan-nak a születésnapja, isten éltesse! :wailing: 2 éve meghalt! Legalább kicsit tovább olvasta volna a wikipédiát! :o
 #188372  Szerző: Glenn

zenefalo írta: 2020.09.06. 15:43 Hétvégén miért kell felolvasni olyan közlekedési híreket, ami csak elterelésekről, útlezárásokról szól? Balesetekről szó sincs! Pedig az útinform.hu tele van ütközésekről szóló infókkal. Arra következtetni, hogy egyáltalán nem friss! Kár az időt pazarolni ilyenekre! :hit:
Egy baleset általában fél-egy órán át befolyásolhatja a forgalmat, az elterelés és lezárás viszont több napos hatású. Helyes, ha ezeket mondják be kötelező jelleggel, a balesetet meg csak ha éppen akkor gondot okoz. Ha akkor sem mondják be, az tényleg baj.
 #188369  Szerző: zenefalo

Hétvégén miért kell felolvasni olyan közlekedési híreket, ami csak elterelésekről, útlezárásokról szól? Balesetekről szó sincs! Pedig az útinform.hu tele van ütközésekről szóló infókkal. Arra következtetni, hogy egyáltalán nem friss! Kár az időt pazarolni ilyenekre! :hit:
 #188056  Szerző: Glenn

Igen, és a mix is nagyon jó. :yes:
 #188055  Szerző: Tomi76

Nekem ez a péntek délutáni Levezető is nagyon tetszik, Faragó Jankával és Whiteboy-al. A Sláger DJ mellett ezt a műsort is szeretem.
 #188051  Szerző: zenefalo

Nem sok hazai rádión hallani együttesek koncertfelvételeit, itt a Slágeren minden csütörtök este leadnak teljes koncerteket! Most épp Depeche Mode Live Spirits koncert-hanganyaga dübörög! 👍 :yeah:
 #187894  Szerző: zenefalo

Péntek és szombat kivételével minden nap este 8-tól másnap reggel 6-ig csak magyar zenék szólnak, azalatt ide nemigen kapcsolok. :x
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 102