potyi írta: ↑2020.04.06. 15:02
Végképp a Juventus sorsára jut ez a rádió, sorra ugyanazokat a baklövéseket követik el. Kár érte, nagyon erősen indult. Mondjuk anno a Juventus is. 
Van egyébként potenciál benne, a freki jó, a márka ismert, csak nem szeretik, nem hallgatják az emberek. Igaz, félő, hogy annyira elkoptatták a sok változtatással, hogy érik egy újabb névváltás is, le kell kutatni. Sürgősen rendet kéne rakni zenei-arculat-brand téren, a mostani katyvasz vállalhatatlan, kiszámíthatatlan és identitászavaros.
Mintha kifejezett üzleti cél lenne a hallgatók elriasztása.
Kb. fél éve hallgatom napi szinten a Sláger FM-et. Tavasszal még valóban "katyvasz" volt, nem igazán lehetett kivenni, hogy mi is a cél. De szerintem így szeptember vége felé teljesen kitisztult a kép. Már nem érzem zavarosnak a repertoárt, ez a rádió szépen, fokozatosan átváltott Modern AC formátumra. Gyakorlatilag a 80-as évektől napjainkig mindent játszanak, bőséges információkat adnak. Szerintem jó lett ez az irány. Van persze olyan dolog is ami nekem nem tetszik, amolyan eltekerős. Ezek az esti beszélgetős órák, na olyankor szoktam a Best-re kapcsolni, de csak olyankor. "Munkaidőben" sokkal jobb ezt hallgatni mint a Bestet vagy a Petőfit. Nálam a Rádió 1 szóba se jön, úgyhogy nem véletlenül nem alternatíva az én esetemben. A szlogen valóban kicsit zavaros, hiszen a 80-as, 90-es és most már a 2000-es évek zenéi nem pontos, a 2000-es évek helyett inkább a napjaink szót használnám. De összességében úgy vélem ha veszítettek is hallgatókat, annyit nyernek is, főleg, hogy a Best nem szólt akkorát mint azt először gondolni lehetett. Budapest valószínüleg nem lesz sosem a Slágeré már, de az agglomerációt ideszámítva szerintem sok hallgatót megfognak már most is, és teszik majd a jövőben is.