shadoe írta: ↑2020.07.04. 21:16
Látom a beszámolóitok alapján, hogy a mixműsorok nem hallgatásával nem veszítek sokat. Ugyan késő bánat, de én mindig inkább hallgatnám ezt a Disco's Hit-es egyórás kamulistát 20 órától (pláne hogy ha azt nézzük, hogy a rotáció sokat erősödött, nyilván a kamulista is erősödött volna már mára), a vasárnapi DJ Revolution műsor megszüntetése pedig szimplán baromság volt. A rotáció valóban erősödik, előttem szóló egy szerb, én pár napja egy amerikai adóval hasonlítottam össze, és simán kiállja a próbát.
Én is hiányoltam eleinte a Revolution-t, mert üde színfoltja volt anno a rettentő unalmas Factory-nak.
És a Disco shit-rol is ugyanezen véleményen voltam, mint te. De ehhez képest nem vészes a WIM. 9-10-ig egyébként is elég lightos a zene, viszonylag sok zenét raknak be a DJ-k a napi rotációban. Ez alól ahogy irtam a péntek és szombat kivétel.
Ezzel együtt a D-S-nek az egy óra kevés. Beraknám őket már 19-tol. 17-19-ig kívánságműsor Gerivel. A napi mix ami most 17-18-ig van az meg menne a levesbe.
A szombati Wim-et kellene még egy kicsit rendbe rakni. “El van spórolva”, felvételről megy az egész. StadiumX jó, de a Housematic nalam elkapcsolasi faktor. A Guest mix pedig szinten nem alkotott eddig maradandót legalábbis szerintem. 9-10 Lotfi, 10-11 stadiumx, 11-12-ig max House matic.