RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#187907  Szerző: Mezőőr

robert11 írta: 2020.07.25. 11:27 Na és még egy utolsót de ha nem bánjátok, még jelentkezem ilyen régi klasszikus felvételekkel.
A " Szebb napokat megélt rádiók" -ba tegyed, itt nem érdekel senkit.
 #187902  Szerző: robert11

Bocsi elnézést az előbb nem azt akartam kitenni amit kitettem, de nem találom már melyik volt az a régi szignál ez sem az lesz, de ez is érdekes egy 85öben készült hírek hallható a felvételen. Még én sem voltam meg, mikor ez készült. https://www.youtube.com/watch?v=s4pAX_XdL0U
 #187901  Szerző: robert11

https://www.youtube.com/watch?v=Pw7w4AVoYDcA Popptarisznyás csoportban az egyik tag 2 éve egy 83as felvit tett közzé azért kérdeztem van e valakinek valami jó régi felvi a Petőfin leadottakkal kapcsolatban pontosan egy 83ban leadott magnós blokk volt feltéve meg 86ból is egy Popptaritopp de abból az időszakból találtam a youtube-on is felvételt ahogy említettem. De itt egy régi szignál errre biztos emlékeznek még sokan.
 #187900  Szerző: robert11

A Popptarisznyás csoportban az egyik tag 2 éve egy 83as felvit tett közzé azért kérdeztem van e valakinek valami jó régi felvi a Petőfin leadottakkal kapcsolatban pontosan egy 83ban leadott magnós blokk volt feltéve meg 86ból is egy Popptaritopp de abból az időszakból találtam a youtube-on is felvételt ahogy említettem. De itt egy régi szignál errre biztos emlékeznek még sokan.
 #187873  Szerző: shadoe

Időjárás- és vízállásjelentés-ügyben, aki még szeretne kutakodni: http://femzine.com/tudod-e-mit-jelent-a ... asa-tilos/
Mint időjárás-és vízállásjelentés-rajongó és a korábbi Petőfi Rádió híve mondom, még mindig szívesebben hallgatnám a hajóvonták találkozása tilost, mint a "Mabel- Boyfriend, Sam Feldt- Hold Me Close (Lállállállállállá...), Alvaro Soler - Puebla, Declan J Donovan - Fighting With Myself, Zséda- Életben maradni, Rúzsa Magdi - Aduász, Bagossy Brothers Company - Visszajövök még (sajnos...)" - jellegű állandó, változatlan, monoton, megemészthetetlen zenei "kínálatot" éjjel-nappal, és amíg világ a világ...
 #187870  Szerző: Kovi02

Glenn írta: 2020.07.21. 16:46
Kovi02 írta: 2020.07.20. 22:00 Hogy én mennyire örülnék,ha ezek a 0 zenék eltűnnének a szerb rádiók kínálatából, ott napi 3-4x lemennek,és marhára elegem van belőlük.
Jó, hát ott sosem volt olyan normális rádió, ami az aktuális európai zenéket adta volna. Turbofolk megy orrba-szájba, és igény sem nagyon van másra. Csak azért volt nagy durranás a jugó médiapiac, mert 1990-ig tele volt a sáv. Tévé és rádió (AM FM) egyaránt. De akkor is igénytelenek voltak. :shock:
A Play indulása előtt sokkal igényesebb rádióik voltak,színes programstruktúrákkal és változatos zenei szerkesztéssel,úgy 2016/2017 körül kezdett el mindegyik ugyanaz az MP3 lejátszó lenni.
Ez itt már bőven OFF,meg máshol említettem már, az AS FM DJ Time-jain kívül(ami nagyon hülye időpontokban van) lényegében nincsenek műsorok a szerb kerrádiókon, csak 1 műsorvezető sorolja a számcímeket(még a váltások is ugyanakkor vannak 06-10/10-14/14-18/18-22 minden adón) és ennyi.
 #187869  Szerző: Glenn

Kovi02 írta: 2020.07.20. 22:00 Hogy én mennyire örülnék,ha ezek a 0 zenék eltűnnének a szerb rádiók kínálatából, ott napi 3-4x lemennek,és marhára elegem van belőlük.
Jó, hát ott sosem volt olyan normális rádió, ami az aktuális európai zenéket adta volna. Turbofolk megy orrba-szájba, és igény sem nagyon van másra. Csak azért volt nagy durranás a jugó médiapiac, mert 1990-ig tele volt a sáv. Tévé és rádió (AM FM) egyaránt. De akkor is igénytelenek voltak. :shock:
 #187864  Szerző: Kovi02

Milu írta: 2020.07.18. 15:13

Az mondjuk elég gáz, hogy a nagyon felkapott "Tiktok" slágereket szinte teljesen mellőzik, pedig a Savage Love idén nyáron hasonló kaliberű slágernek számít, mint pár éve a Despacito vagy a Havana. :oops:

Megan Thee Stallion & Beyoncé - Savage (Remix)
Powfu - death bed (coffee for your head)
BENEE ft. Gus Dapperton - Supalonely

Csak egy pár példa, amivel lehetne kicsit színesíteni a kínálatot.
Hogy én mennyire örülnék,ha ezek a 0 zenék eltűnnének a szerb rádiók kínálatából, ott napi 3-4x lemennek,és marhára elegem van belőlük.
A Petőfivel szerintem nem az a probléma,hogy ezeket nem játsszák,hanem hogy ennél is igénytelenebb számokat tesznek be heavy rotationba,ami amellett hogy unalmas, senkit se érdekel még rétegzenei tekintetben se.
(amúgy múltkor szombat este belehallgattam, Regard- Ride It club remixe után Meduza - Lose Control eredetiben, ez komoly,itt tartanak még mindig?)
  • 1
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 626