Vitaindítónak szánom:
Most, hogy "felszabadult" Hepi Endre és Hudák Anita, leigazolhatnák őket reggelre Harsányi mellé, elég összeszokottak, a Rádió1-en anno szerintem elég jól működtek hárman, bulváros volt, de jó ellenpontja a Balázs-Bochkor féle trashnek, közszolgálati értelemben biztosan szerencsésebb. És ha már kívánságműsorosdit játszom

, én az esti mixet max szombaton erőltetném, hétköznap este meg lehetne egy ilyen műsorrend:
18-20 - Petőfi Top20 (ahol nemcsak ledarálják a 15 újdonságot, hanem ugyanúgy vannak recurrent, gold dalok is, mint napközben, két órára elnyújtva)
20-23 - Minek nevezzelek (ami továbbra is magyar zenei és talk fókuszú, de óránként 3-4-5 külföldi (köztük régebbi) dal is beleférhetne, ráadásul könnyebben "el lehet adni" ezt a változtatást minden stakeholder felé, mert igazából hosszabb a magyar zenei műsor, de mégsem olyan tömény)
23-06 - Éjszakai blokk, mint most, csak egy órával hosszabban
Hétvégén meg 18-20 közt Dance Top20 és Magyar Top20, utána meg a szokásos.
Így szerintem jóval karakteresebb lenne a rádió, nem lennének olyan nagy különbségek az egyes műsorsávok közt zenei téren. Plusz most, hogy a Retro nagyjából "kiesik" hétfőtől 20-23 közt azoknak, akik hallgatható zenére vágynak, kifejezetten jól esne hallgatói szemszögből.