Egészen biztosan nem mai csirke a Royalty, ugyanis még tél volt, amikor már a Radio Iasi szombati slágerlistájából ismertem, a tél végével pedig az Iasi itt középhullámon már nem fogható abban az idősávban. Ugyanezen listából ismertem amúgy meg Alanis Morrissette-től a "Reasons I Drink"-et (az már a Petőfin is el lett temetve) és a OneRepublic számát, amit a Petőfi most futtat. Kb. 1-2 hónap késése tehát mindenképp volt a Petőfinek a román rádióhoz képest, de még nagyjából időben észbe kaptak, és idehaza is behozták a számokat a köztudatba. Én amúgy nem tartom szerencsésnek, hogy kivégeznek bizonyos számokat, és kitakarítják a rotációból, sőt sok olyan is van, amit csak a slágerlista ürügyén adnak le, de rotációba sose (vagy ritkán) kerül.
Milu írta: ↑2020.08.19. 21:11Nem azért, hanem mert már láttam már két zenetévén, és a magyar rádiós játszási listán is fenn van.homerhamm írta: ↑2020.08.19. 17:52 Ilira - Royalty a Petőfi Rádió miatt lett itthon felkapva, vagy az Alle Farbenes szám miatt?Most, hogy így említetted, rákerestem a Youtube-on. Nagyon meglepett, hogy egyrészt nem is annyira friss (januári), másrészt finoman szólva sem népszerű, még az 1 milliós nézettséget sem érte el a videoklipje. A kérdésedre szerintem ennek fényében egyértelmű a válasz. A mostszól szerint más rádióban lehetett már találkozni vele korábban is, a Petőfi viszont 05.31. óta nyomja folyamatosan, átlagosan napi háromszor.![]()
Mondjuk ha nem téved az oldal, akkor ezen a héten még adták le egyszer sem. Kikerülhetett a rotációból?