Ha olyan 8-10 nálam fogható zenei rádió közül valahogy mindig a Petőfin kötök ki, akkor én se tartom szarnak. Ez nagy érdem! 
Mezőőr írta: ↑2020.08.30. 21:49 Vajon miért beszélgetnek a vasárnapi Dalra magyarban kiégett, vén táncdalfesztiválos énekesekkel a büdös semmiről? Nem erre van a Retron Abaházi műsora....?+1
Még egy-két dalukat is lejátszák közben. A célközönségnek ez marha unalmas,nem tudom, minek kell erőltetni...
Milu írta: ↑2020.08.19. 21:11Nem azért, hanem mert már láttam már két zenetévén, és a magyar rádiós játszási listán is fenn van.homerhamm írta: ↑2020.08.19. 17:52 Ilira - Royalty a Petőfi Rádió miatt lett itthon felkapva, vagy az Alle Farbenes szám miatt?Most, hogy így említetted, rákerestem a Youtube-on. Nagyon meglepett, hogy egyrészt nem is annyira friss (januári), másrészt finoman szólva sem népszerű, még az 1 milliós nézettséget sem érte el a videoklipje. A kérdésedre szerintem ennek fényében egyértelmű a válasz. A mostszól szerint más rádióban lehetett már találkozni vele korábban is, a Petőfi viszont 05.31. óta nyomja folyamatosan, átlagosan napi háromszor.![]()
Mondjuk ha nem téved az oldal, akkor ezen a héten még adták le egyszer sem. Kikerülhetett a rotációból?
homerhamm írta: ↑2020.08.19. 17:52 Ilira - Royalty a Petőfi Rádió miatt lett itthon felkapva, vagy az Alle Farbenes szám miatt?Most, hogy így említetted, rákerestem a Youtube-on. Nagyon meglepett, hogy egyrészt nem is annyira friss (januári), másrészt finoman szólva sem népszerű, még az 1 milliós nézettséget sem érte el a videoklipje. A kérdésedre szerintem ennek fényében egyértelmű a válasz. A mostszól szerint más rádióban lehetett már találkozni vele korábban is, a Petőfi viszont 05.31. óta nyomja folyamatosan, átlagosan napi háromszor.