Glenn, rövidhullámon még fogható a VOA. Őszintén megmondom, én magam se tudom, milyen idősávokban, mert amikor tekergetem a rádiót, a legváratlanabb időpontokban bukkanok rá. Már hallottam a VOA1-t este, délután, és talán még reggel is, bár utóbbira nem merek megesküdni. Ez a Larry Londonos kívánságműsor az egyetlen biztos pont, mert azt tudom, hogy 17-18h között, ha néha ramatyul is, de fogom. Ezen a héten mondjuk meglepően jól jön. A 19 méteres sáv a tuti, de én nagyon úgy emlékszem, a napokban a 16 méteres rövidhullámú sáv legvégén is hallottam, ahol régen is szólt egy jó frekvenciájuk, a 17895 talán. A 102,1-ről tudtam, a 90-es évek elején a Bridge elszólt Kecskemétig. Ez most ugyan részemről off volt, csak azért hoztam szóba, mert én néha a VOA után "kötök át" 18 órakor a Petőfi listára, így végül is tudok hallgatni mindent.
Glenn írta: ↑2020.09.01. 18:4715580 kHzshadoe írta: ↑2020.08.31. 20:30 Ma 17-18h között a VOA-n Larry London kívánságműsorában leadta az új Miley Cyrust.Vehető még nálunk a VOA?![]()
Én utoljára úgy 30 éve hallgattam, akkor persze még sztereóban a 102,1-en. Régi szép idők...![]()