Lehet nagy hülyeség amit írok, de nekem az is eszembe jutott, hogy mi van ha a Best frekiket csak azért tartogatják, hogy menjen rajta valami hiszen menni kell. Aztán ha lejár a Rádió 1 frekiengedélye amit nem lehet majd meghosszabbítani, hiszen Balázsék bőven összehoztak annyit már, hogy ezt nem lehet feltünés nélkül a szőnyeg alá seperni, akkor jön a B terv, és a Sláger FM-hez hasonlóan átmentik a rádiót másik frekvenciára. Összeolvadnak, vagy mit tudom én, a lényeg, hogy utána a Best frekvenciáin szólna tovább a R1,( kapásból Eger, Nyíregyháza, Székesfehérvár stb.nem maradna R1 nélkül) aztán lehet megint terjeszkedni. Akad még kis rádió illetve a jelenlegi hálózatos rádiók közül is akad bizonyára több olyan amelyiknek később jár le a frekihasználat mint pl. a 96.4-nek. A Retro pedig kibővülne a Best FM zenei kínálatával és szól tovább országosan.De mondom ez csak amolyan elmerengés a témán.
Nekem amúgy nem úgy tűnik, hogy lenne kapacitásuk anyagilag és ember szempontjából három rádió üzemeltetésére, mert bármi fejlesztés volt azt leginkább a R1-en meg a Retron végezték el, de a 99.5-öt kb. le se szrták. A pandémia sem fog sokat segíteni rajta, hogy valaha komolyabban beindíthassanak ott valamit.
(Annak idején volt egy olyan teória, hogy a Music-nak a Roxy előkészítése miatt kellett megszűnnie, de abból is inkább az lett, hogy a R1 előnyére építkeztek inkább)