Ha már a nyíregyházi Best szóba került, abszolút nem vágom, hogy annak milyen logika mentén nem engedték meg, hogy megtartsa a régi arculatát és formátumát, mint a debreceninek. Debrecen és Nyíregyháza szerencsére normális város normális emberekkel, így a legtöbben le se sz.rják a R1-et. Ennek ellenére csak Debrecenben maradt meg a Best a réginek, Nyíregyen meg ezt a 90-es és 2000-es baromságot erőltetik, és ezzel szerintem inkább a Sunshine malmára hajtják a vizet, ami ugyanúgy helyi, információkat előtérbe helyező rádió, csak sokkal szélesebb zenei kínálattal, és amihez (tudtommal) semmi közük nincs. 
potyi írta:Szerintem Flyék elég szarul pozicionálták a 3 rádiót. Jól indult a Retro a 99.5-ön, ezért egy az egyben áttették országosra, de szerintem ez öreg hiba volt.Én magam részéről akkor azt gondoltam, hogy ez egy ésszerű lépés volt, mert addigra már majdnem 9 éve nem volt betölve a Sláger megszűnése utáni űr. Országos rádión mondjuk a '60-as meg '70-es éveket akkor sem értettem, mivel ezeket a Sláger már a 2000-es évek elején kidobálta a repertoárjából, és meg voltam róla győződve, hogy erre jó oka is volt, mivel effektíve utána lett igazán népszerű.
Nem értem, a Retro-nak minek kell 20 évvel később ugyanezeket a lépcsőket kijárni, mire eljut az ezredforduló zenéihez.