mlaszlo írta: ↑2020.10.09. 08:55Én csak Bochiékat hallgatom, szerintem kimondottan sok, már már túl sok a zene + reklám + hírblokk. Jön a 07:25-ös zene, és volt, hogy 35-kor még csak a hírblokk ment. Szerintem vagy a játék (Hungary Machine és Hangcsapda) előtti zenét kéne kivenni (ami ugye elég lehetetlen a hallgatók bekapcsolása miatt), vagy a reklámblokk előtti zenét lenne jó melőzni.tomee írta: ↑2020.10.08. 17:31 https://www.retroradio.hu/nekunk-fontos ... -radioban/Csak az a baj, hogy annyi lett a szöveges műsor a rádióban, hogy lassan már zene alig lesz. Hétköznap 6-tól 10-ig szinte csak szöveg van a reggeli műsorban, napközben ugyan van zene, de este 8-tól hajnali 2-ig megint zömmel szöveges műsor van. Utána hajnali 2-től reggel 6-ig is sok konzerv szöveges tartalom, 4 órakor egy 15-20 perces unalmas, monoton angol nyelvű hírblokk, sok esetben Szkokán Bogival, akinek még mindig rémesen szól a mikrofonja. Szombaton délelőtt szintén sok a szöveg, vasárnap 10-től 14 óráig Sztársáv, ismét sok szöveggel.
Kiváncsi vagyok, hogy vajon ez annak az előjele, hogy végre kezdik felvenni a '90-es éveket. A legutóbbi ilyen szavazósdi után is egész sok minden megváltozott.
Őszintén nem értem mi szükség volt ilyen sok szöveges műsorra, átlagban a napi műsoridő felét már ezek teszi ki, miközben nyár közepéig beszélgetős műsor csak este volt, a másfél órás Sztársáv.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy ezért maradnak félbe érdekes és jó témák (például a mai, ami a 23 éves TV-s szereplő által felpofozott 17 éves srác történetétől indult), mert szorítja őket az idő.
Ezekkel együtt is azt mondom, hogy nekem többnyire tetszik a műsor, vannak Bochinak olyan megnyilvánulásai ahol őszintén bízom benne, hogy csak szerepet játszik, meg néha baromi unalmas témákat képesek boncolgatni, de alapvetően én úgy gondolom, hogy a 7 és 9 óra közti sáv 5-ből 3 napon nagyon élvezhető.