Tomi76 írta: ↑2020.10.21. 13:07Ha a Sláger FM-re gondolsz, akkor ők már erősen a 2000-es, 2010-es éveket, illetve az idei slágereket nyomják, ráadásul kifejezetten jó a zenei szerkesztés pár hete, talán ott most a legkevesebb az elkapcsolási faktor. A 90-es és 80-as évek dalai már csak alkalmanként szólnak.Garfield írta: ↑2020.10.19. 21:54 Most, hogy ezt végre meglépték, a Best FM gyakorlatilag feleslegessé vált, úgyhogy azzal is kéne kezdeni valamit. A legjobb lenne, ha az összes olyan lenne, mint a debreceni (zenében és arculatban is), vagy legalább rakják be a 10-es éveket is.Pont ez jutott eszembe nekem is. Valóban két olyan rádió ami a 90-es éveket is erősen preferálja, felesleges. Azt pedig teljesen adom,hogy a Best FM mindenhol vegye fel a debreceni arculatot. Sokkal több hallgatójuk, és a működésüknek értelme is lenne.
Az még szerintem nem dőlt el, hogy a Retro nyit-e a 90-es évek felé, a Top10-es listákból inkább úgy tűnik, hogy a rockzene felé nyitnának... káosz az egész és szerintem hallgathatatlan. Hiba volt a hallgatók listáit leadni, maximum szemezgettem volna belőlük, vagy eleve csak 1-1 db kedvenc dalt kértem volna be.
A Retrot a 80-as, 90-es évekre (AC/Oldie-based AC), a Rádió1-et pedig 2000-től felfelé pozicionálnám (Hot AC), tehát az előbbi fiatalítást, utóbbi "öregítést" kapna. A Best FM pedig lehetne egy fiatalos, klubzenei adó 15-29-nek (CHR/Dance CHR), hálózatosan.