RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#189097  Szerző: Béci09

Jó lesz ez a zene, már csak a WIM-t kéne likvidálni, és egy tökéletes CHR rádiót kapnánk! Annak meg külön örülök, hogy az új trackek elején már nincs ilyen powerintro azzal a bugyuta bugyuta címbemondással (remélem nem is lesz).
 #189089  Szerző: pavatomi

Meg most rá is érnek Bárányék szombaton élőzni, mert nincs nyitva egy klub sem. Különben tuti a Symbolban lettünk volna a szülinapi bulijukon ha nincs ez a virus...
 #189088  Szerző: Adam

Hát a WIM-nél jobb lenne sokkal, főleg hogy abban az adásban egészen 2000-es évek elejétől fognak játszani.
De az érdekes hogy pont szombat lesz, amikor amúgy is a teljes 3 órában konzerv a WIM, szóval nemnagyon sérti egyik jómadár Wim-es DJ idejét sem. 😀
 #189086  Szerző: Béci09

Adam írta: 2020.11.19. 20:21 December 5-én a Disco’s Hit 4 órás lesz, este 8-éjfélig. Születésnapi adás.
Úgy kéne minden nap! :yes:
 #189085  Szerző: Adam

December 5-én a Disco’s Hit 4 órás lesz, este 8-éjfélig. Születésnapi adás.
 #189074  Szerző: pavatomi

Az utóbbi időben tényleg jobb mint volt nagyon sokáig. Nekem az éjszakai új műsorvezető stílusa tetszik, pont jó amit csinál. Nyilván konzerv gondolom, de nem is érezhető nagyon.
 #189072  Szerző: shadoe

Garfield írta: 2020.11.17. 15:34 Szerintem ez így nagyjából rendben van. Zeneileg ez a Juhász nevű fószer szépen kipofozta, a műsor pedig jó úgy, ahogy most van (bár én a Balázsékat megszűntetném).
Olyan szépen kipofozta, hogy az utóbbi 10 napban újdonságözön van a R1-n, és mind való is a rádió arculatához. Erre nem lehet azt mondani, hogy rossz irány - valóban. Mivel a Retro is szintet váltott, a közszolgálati zenei arctalanság felkötheti a gatyáját. Legalábbis nálam.
 #189068  Szerző: Béci09

Adam írta: 2020.11.17. 18:13
Garfield írta: 2020.11.17. 15:34 Szerintem ez így nagyjából rendben van. Zeneileg ez a Juhász nevű fószer szépen kipofozta, a műsor pedig jó úgy, ahogy most van (bár én a Balázsékat megszűntetném).
Most egyelőre a cél a 89.5 megszerzése, és a hálózatos f*szkodás felszámolása, legalábbis remélem.
Kb 1-1,5 hete az eddigiekhez képest rengeteg új zene jelent meg. De az az érdekes hogy jók is mind.

Azt tudom elképzelni, hogy a megpályázott és megnyert frekik megmaradnak és beolvadnak, a partner rádiók pedig maradnak hálózatban egyelore.
Hát igen, csak ha megnyerik a 89.5-öt, akkor meg fogja haladni a lefedettség az 50%-ot, onnantól kezdve országosnak számít, országos pedig nem kapcsolódhat hálózatba... Persze ez még nagyon a jövő zenéje, meg nem is biztos, hogy indulnak, az meg főleg nem, hogy meg is nyerik... Azt viszont abszolút nem értem, hogy a beolvasztott cégek frekvenciáit miért nem rakták még vételkörzet-bővítésbe, mikor ezt október 1-től elvileg egy sima kérelemmel meg tudnák csinálni, és így rengeteg felesleges kiadástól meg tudnának szabadulni.
 #189067  Szerző: Adam

Most egyelőre a cél a 89.5 megszerzése, és a hálózatos f*szkodás felszámolása, legalábbis remélem.
Kb 1-1,5 hete az eddigiekhez képest rengeteg új zene jelent meg. De az az érdekes hogy jók is mind.

Azt tudom elképzelni, hogy a megpályázott és megnyert frekik megmaradnak és beolvadnak, a partner rádiók pedig maradnak hálózatban egyelore.
 #189064  Szerző: Béci09

Rickykeee23 írta: 2020.11.17. 14:48 Retro Rádió befejezve, kész. Felkészül R1?
Inkább a most már tényleg értelmetlenné vált Best FM-mel kéne kezdeni valamit.
  • 1
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 1021