RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#189105  Szerző: Béci09

Dani írta: 2020.11.20. 22:37
Garfield írta: 2020.11.17. 15:34 Szerintem ez így nagyjából rendben van. Zeneileg ez a Juhász nevű fószer szépen kipofozta, a műsor pedig jó úgy, ahogy most van (bár én a Balázsékat megszűntetném).
Most egyelőre a cél a 89.5 megszerzése, és a hálózatos f*szkodás felszámolása, legalábbis remélem.
Juhász Gergely vajon meg akarja tartani Balázsék műsorát, vagy hosszútávon meg fogja szüntetni?
Ő csak zenei szerkesztő, a műsorba szerintem semmi beleszólása nincs. A programigazgató az a Sivák Péter, elvileg ő kirakhatja Balázsékat, de gyanítom, hogy az ilyen nagy döntéseket nem hozhatja meg önállóan, hanem a felső vezetőségnek jóvá kell hagynia. Amúgy én nem látok olyan szándékot, hogy meg akarnának tőlük szabadulni, pedig szerintem több büntetést kaptak már miattuk 2016 óta, mint az összes többi rádió együttvéve. Ha a 89.5-öt sikerül megszerezni, akkor alaposan el kéne gondolkozni Balázsék eltávolításán, de addig is legalább a szombati "Balázsék Extra" megszűnhetne, mert nincs értelme.
 #189104  Szerző: Dani

Garfield írta: 2020.11.17. 15:34 Szerintem ez így nagyjából rendben van. Zeneileg ez a Juhász nevű fószer szépen kipofozta, a műsor pedig jó úgy, ahogy most van (bár én a Balázsékat megszűntetném).
Most egyelőre a cél a 89.5 megszerzése, és a hálózatos f*szkodás felszámolása, legalábbis remélem.
Juhász Gergely vajon meg akarja tartani Balázsék műsorát, vagy hosszútávon meg fogja szüntetni?
 #189101  Szerző: shadoe

Béci09 írta: 2020.11.20. 19:10 Jó lesz ez a zene, már csak a WIM-t kéne likvidálni, és egy tökéletes CHR rádiót kapnánk! Annak meg külön örülök, hogy az új trackek elején már nincs ilyen powerintro azzal a bugyuta bugyuta címbemondással (remélem nem is lesz).
Így igaz. Ha Mo.-n ki kéne választani, melyik rádió áll a CHR/Top 40 formathoz most a legközelebb, az egyértelműen a Rádió 1. A címbemondás nekem se hiányzik.
 #189097  Szerző: Béci09

Jó lesz ez a zene, már csak a WIM-t kéne likvidálni, és egy tökéletes CHR rádiót kapnánk! Annak meg külön örülök, hogy az új trackek elején már nincs ilyen powerintro azzal a bugyuta bugyuta címbemondással (remélem nem is lesz).
 #189089  Szerző: pavatomi

Meg most rá is érnek Bárányék szombaton élőzni, mert nincs nyitva egy klub sem. Különben tuti a Symbolban lettünk volna a szülinapi bulijukon ha nincs ez a virus...
 #189088  Szerző: Adam

Hát a WIM-nél jobb lenne sokkal, főleg hogy abban az adásban egészen 2000-es évek elejétől fognak játszani.
De az érdekes hogy pont szombat lesz, amikor amúgy is a teljes 3 órában konzerv a WIM, szóval nemnagyon sérti egyik jómadár Wim-es DJ idejét sem. 😀
 #189086  Szerző: Béci09

Adam írta: 2020.11.19. 20:21 December 5-én a Disco’s Hit 4 órás lesz, este 8-éjfélig. Születésnapi adás.
Úgy kéne minden nap! :yes:
 #189085  Szerző: Adam

December 5-én a Disco’s Hit 4 órás lesz, este 8-éjfélig. Születésnapi adás.
 #189074  Szerző: pavatomi

Az utóbbi időben tényleg jobb mint volt nagyon sokáig. Nekem az éjszakai új műsorvezető stílusa tetszik, pont jó amit csinál. Nyilván konzerv gondolom, de nem is érezhető nagyon.
 #189072  Szerző: shadoe

Olyan szépen kipofozta, hogy az utóbbi 10 napban újdonságözön van a R1-n, és mind való is a rádió arculatához. Erre nem lehet azt mondani, hogy rossz irány - valóban. Mivel a Retro is szintet váltott, a közszolgálati zenei arctalanság felkötheti a gatyáját. Legalábbis nálam.
  • 1
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 1021