shadoe írta: ↑2020.11.22. 23:09
Én nem tudom, de ahová ez a Titusz beteszi a lábát, ott nagyjából keresztet is vethetek a rotációra. A Class Fm-en ugyanezt csinálta. Csak este hallgattam és a szerkesztett műsorokat, sose bírtam a nappali sávot, atom kommersz zenéket nyomott. [...] A Petőfin ugyanezt a pusztítást végzi. Állandóan behozza a saját cir-carjait az aktuális rádiójába, és nem bír leállni a nagyjából nem több, mint nyolc slágert számláló 1990 és 2010 közötti rögeszméivel. Legalább ne lenne ilyen nanométerekben mérhetően szűk az oldies-repertoár. Nem mellesleg szerintem aki ennyire mániákusan tömi a hallgatókat a saját személyes zenei ízlésficamával, az mindennek jó, csak zenei szerkesztőnek nem [...] Szóval, igen, kellene ide egy fejlődőképes és hozzáértő programigazgató.
Minden szavaddal egyetértek. A recurrent dalok borzasztóak, ennél még a Class FM is jobb volt ilyen szinten. Viszont érdekesség, hogy sok hasonló dalt kiejtettek a rotációból az évek alatt, és ezeket az agyonjátszott számokat visszatették.
Garfield írta: ↑2020.11.23. 16:57
Amúgy a rádió off-air kommunikációja is szánalmas, gyakorlatilag csak a Facebook van, az is főleg a hirado.hu bulvár rovatának híreiből áll. Most komolyan, hogy akar egy rádió 2020ban népszerű lenni a fiatalok körében, ha még egy nyomorult Instagramja sincs?!
Nem is akarnak a fiataloknak szólni, ez a szomorú. Például a rádió 2018 óta ki se települ a Strand Fesztiválra, aminek elvileg a főszponzora. 2013-2015 között élőben szólt onnan az adás egész nap, 2016-ban legalább még egy standjuk volt hostess lányokkal és játékokkal. Azóta semmi...de úgy érzékelem nem is fontos nekik, hogy teljesen az évek alatt felépített brand ellen mentek (és itt nem a játszott zenékre gondolok, hanem minden másra: on és off air arculat, promóció, megjelenés, közszolgálati vonal).
homerhamm írta: ↑2020.11.23. 19:09
Remélem ezt az egész rádiót eltörlik a föld felszínéről, minél hamarabb.
Nem eltörölni kell a rádiót, hanem egy megfelelő szakembergárdával rendbe tenni, minél előbb!