RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#189160  Szerző: Garfield

Elég szomorú volt hallani, hogy szerencsétlen 30/40-es anyukák, akik nyertek a hétvégéi játékban, úgy örültek a "nyereménynek", mint ha ötösük lett volna a lottón...

Amúgy a rádió off-air kommunikációja is szánalmas, gyakorlatilag csak a Facebook van, az is főleg a hirado.hu bulvár rovatának híreiből áll. Most komolyan, hogy akar egy rádió 2020ban népszerű lenni a fiatalok körében, ha még egy nyomorult Instagramja sincs?!
 #189149  Szerző: shadoe

Garfield írta: 2020.11.21. 19:10
Szerintem a műsorvezetők pakolgatásával túl sok javulást lehetne elérni. Gyökeres változások kellenének, kezdetnek például ezt az alkalmatlan programigazgatót rövid úton el kéne távolítani, és a helyére egy szakmailag felkészült emberkét tenni, aki "kicsit" kipofozná a dolgokat.
Én nem tudom, de ahová ez a Titusz beteszi a lábát, ott nagyjából keresztet is vethetek a rotációra. A Class Fm-en ugyanezt csinálta. Csak este hallgattam és a szerkesztett műsorokat, sose bírtam a nappali sávot, atom kommersz zenéket nyomott. Amikor a Eurythmicstől jött a Sweet Dreams, már fordultam ki az ajtón. A Petőfin ugyanezt a pusztítást végzi. Állandóan behozza a saját cir-carjait az aktuális rádiójába, és nem bír leállni a nagyjából nem több, mint nyolc slágert számláló 1990 és 2010 közötti rögeszméivel. Legalább ne lenne ilyen nanométerekben mérhetően szűk az oldies-repertoár. Nem mellesleg szerintem aki ennyire mániákusan tömi a hallgatókat a saját személyes zenei ízlésficamával, az mindennek jó, csak zenei szerkesztőnek nem (lásd a Majkával való ellentét - bár mondjuk ők ketten meg is érdemlik egymást). Egyébként azon is érdemes elgondolkodni, hogy azzal, hogy 25-30 éves zenéket (és mindig ugyanazt a párat) a közszolgálatin napi szinten már 3-4 éve változatlanul lenyom, az kb. olyan, mintha anno a Juventuson és a Danubiuson a 25 évvel korábbi Boney M "Rasputinját" vagy az Abba "Waterlooját" kellett volna az év 365 napján naponta egyszer végighallgatnunk. Szóval, igen, kellene ide egy fejlődőképes és hozzáértő programigazgató.
 #189133  Szerző: potyi

Mondanám, hogy ez a Buci Maci és Dörmögő Dömötör dolog valóban megerőszakolja a brandet és az arculatot, de... nem nagyon van mit megerőszakolnia.
 #189122  Szerző: Garfield

Garfield írta: 2020.11.21. 19:10
djlacee írta: 2020.11.21. 18:06 Egyébként Iller Bálint simán átmehetne az esti mixműsorba, azért pár hasonló tematikájú műsorban/rádióban tevékenykedett már.
Szerintem a műsorvezetők pakolgatásával túl sok javulást lehetne elérni. Gyökeres változások kellenének, kezdetnek például ezt az alkalmatlan programigazgatót rövid úton el kéne távolítani, és a helyére egy szakmailag felkészült emberkét tenni, aki "kicsit" kipofozná a dolgokat.
Francokat. "Szerintem a műsorvezetők pakolgatásával NEM túl sok javulást lehetne elérni." Így akartam.
 #189120  Szerző: Garfield

djlacee írta: 2020.11.21. 18:06 Egyébként Iller Bálint simán átmehetne az esti mixműsorba, azért pár hasonló tematikájú műsorban/rádióban tevékenykedett már.
 #189118  Szerző: djlacee

Egyébként Iller Bálint simán átmehetne az esti mixműsorba, azért pár hasonló tematikájú műsorban/rádióban tevékenykedett már.
 #189113  Szerző: Garfield

Szerintem a műsorvezetők alapvetően nem rosszak, csak rájuk van erőltetve ez a hülye stílus, meg a "neked mi a kedvenc ételed?" szintű témák. Amúgy szerintem is Günter és Zizi (volt) a legjobb műsorvezető a Petőfin. A legrosszab meg a reggeli 2 pojáca, na őket az összes rádióból ki kéne tiltani. Az meg, hogy a 100 milliárd forintos állami támogatásból nem telik normális nyereményre... elég érdekes...
 #189100  Szerző: Béci09

djlacee írta: 2020.11.20. 19:49
Béci09 írta: 2020.11.20. 19:47 ...hogy idén januárban az egyetlen megmaradt jó műsorvezetőt is kirúgták...
Zizi meg Killer Bálint nem jó műsorvezetők?
Max Zizi, de ő is csak hátvégén van már. A többi olyan erőltetett, "mű" műsort csinál, kb. mint amilyen a Retro volt idén nyárig.
 #189099  Szerző: djlacee

Béci09 írta: 2020.11.20. 19:47 ...hogy idén januárban az egyetlen megmaradt jó műsorvezetőt is kirúgták...
Zizi meg Killer Bálint nem jó műsorvezetők?
 #189098  Szerző: Béci09

Lorenzo18 írta: 2020.11.20. 10:18
shadoe írta: 2020.11.19. 22:18 Teljesen méltó nyeremény a Petőfi színvonalához. Hallgassa a Tubthumpingot, a Wannabe-t, az EMF-t és a Halott Pénzt Ruzsa Magdival, és közben olvasgassa a Dörmögő Dömötört! Reklámszünetben pedig ott a Petőfi Kacsa-magazin színvonalú facebook oldala, a legújabb pletykákkal! Ennél a rádiónak nevezett förtelemnél már régóta be van ragadva a lemez, és ez a R1 és Retro megújulásával párhuzamosan csak még feltűnőbbé válik. Game over, Petőfi Rádió.
Szerintem ez csak a jéghegy csúcsa és lesz még ez lejebb is :lool:
Nálam minden esetre most érték el, hogy többet a büdös életbe ne kapcsoljak erre a förtelemre. Az még hagyján, hogy 2016ban az ország addigi legjobb rádióját teljesen szétrombolták, a zene, az arculat és a műsor tekintetében is, még az is, hogy idén januárban az egyetlen megmaradt jó műsorvezetőt is kirúgták, de azzal, hogy a még megmaradt hallgatóikat is hülyének nézik, végleg elásták magukat az én szememben. Egy hallgatót most biztosan elveszítettek, telón meg a kocsiban még a csatornalistából is kitörlöm, hogy véletlenül se kapcsoljak rá. Kinyalhatja az egész közmaffia! :fuckyou:
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 625