A nyíregyházi helyi műsorvezető mostanában rászokott arra, hogy 13:30 körül elhúzza a csíkot, és még el sem köszön a hallgatóktól. Ennyi pénzért ennyi jár 

Adam írta: ↑2020.11.25. 22:07Szerintem Yamina is szar. Érdemes belehallgatni a saját "zenéibe", meg ott van a Háborgó mélység remixe, tökéletes példa arra, amikor egy jó dalt elqrnak. A rotációs dalokból is általában ilyen leamortizált remixeket ad le. De amúgy igazad van, tényleg Wiollcox és Stately a legrosszab, viszont én yaminát utálom a legjobban az összes közül, de ez nyilván csak az én véleményem.Béci09 írta: ↑2020.11.25. 18:34 A tegnapi Tiesto mix sem volt rossz, de azért én továbbra is szívesebben hallgatnék +1 óra DS-t.Némi ellentmondást vélek felfedezni a soraid között. Yamina a lightosabb, a normál rotációhoz közelebb álló stílust nyomja. Ugyanez Purebeat is. Sok zenét felhasznál a napi rotációból mindkettő. Pl most 22:04-kor Laidback Luke - Rolling Stone megy Yaminánál, ami egy alap rotációban lévő zene. Szóval miért is kellene elküldeni Yaminát? Metzger pedig kb középen áll. Willcox és Stately pedig ennél jóval elvontabb, a volt Music FM-es stílust nyomja. Ha már szakmai alapon nézzük a dolgokat, akkor utóbbi kettő eltávolításával kéne kezdeni.
Egyébként fogalmam sincs, hogy a világsztár DJ-knek mennyit fizet a rádió egy-egy mixért, de nem hiszem, hogy ez hosszú távon megérné nekik. Minden esetre lehetne folytatni a WIM-es bagázs gyérítését, például Yaminát teljesen nyugodtan eltávolíthatnák a büdös francba, lehetőleg minél előbb![]()
Béci09 írta: ↑2020.11.25. 18:34 A tegnapi Tiesto mix sem volt rossz, de azért én továbbra is szívesebben hallgatnék +1 óra DS-t.Némi ellentmondást vélek felfedezni a soraid között. Yamina a lightosabb, a normál rotációhoz közelebb álló stílust nyomja. Ugyanez Purebeat is. Sok zenét felhasznál a napi rotációból mindkettő. Pl most 22:04-kor Laidback Luke - Rolling Stone megy Yaminánál, ami egy alap rotációban lévő zene. Szóval miért is kellene elküldeni Yaminát? Metzger pedig kb középen áll. Willcox és Stately pedig ennél jóval elvontabb, a volt Music FM-es stílust nyomja. Ha már szakmai alapon nézzük a dolgokat, akkor utóbbi kettő eltávolításával kéne kezdeni.
Egyébként fogalmam sincs, hogy a világsztár DJ-knek mennyit fizet a rádió egy-egy mixért, de nem hiszem, hogy ez hosszú távon megérné nekik. Minden esetre lehetne folytatni a WIM-es bagázs gyérítését, például Yaminát teljesen nyugodtan eltávolíthatnák a büdös francba, lehetőleg minél előbb![]()
Adam írta: ↑2020.11.24. 19:35 aSzerintem ez rádió függő is. Pl 3-as octavia fejegysége csak annyit írt ki a 95,8-nál, hogy "Rádió 1 Zalaegerszeg - Csak igazi mai sláger megy". Illetve amikor már átlépett a rádió a 99,4 keszthelyre, még mindig ezt írta ki. Pedig már a 99,4-en volt. Szóval nem frissül mindig időben. Tartom valószínűleg a címkiírás is ezért marad el bizonyos esetekben.Nekem is ilyen autóm van, és valóban beragad az előző RDS PS. Ilyenkor manuális módban lépek egyet jobbra és vissza (mondjuk más aspektusban a második nem jó ötlet