RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#189326  Szerző: Garfield

Guba ügynök a Best FM lakcímjátékának a figurája, eddig minden évben tavasszal és ősszel is volt, viszont idén nem, ezért érdekelt volna hogy mi lesz vele. Ez Troy nevű fószer meg talán a music fm állomáshangja volt, ha jól tudom.
 #189325  Szerző: Radio02

Ha Valamilyen Csoda Folytán ki írják a 103.9 es pályázatot akkor a rádio 1 vissza veheti ez a frekvenciát nem megkorra lenne és akkor tényleg olyan lenne mint 2012 elején volt a elnémítás elött nem? :yes:
 #189322  Szerző: Rickykeee23

Troy még csak-csak elfér ebben a topicban mert sokan el tudnák őt viselni az R1-en. De Guba ügynök megemlítését én sem értem. A debreceni Best FM-en szokott a játékokban részt venni. Ha jól emlékszem tavaly ő járta Debrecen városát és címekre járt ki aztán becsengetett és lehetett nyerni. Remélem tudtam segíteni..
 #189310  Szerző: Béci09

Basszus, miért kell olyan szavakat használni, amit más nem ért?? Eddig csak a "Troy" volt, most meg már a Guba ügynök is. Ezek rádiósok becenevei, vagy mi? Komolyan nem értem. :gülü:
 #189309  Szerző: biv624

Garfield írta: 2020.11.30. 15:46
biv624 írta: 2020.11.30. 07:44
Garfield írta: 2020.11.28. 12:37 Balogh Vili kb. fél éve 15:00-tól van a debreceni Best-en. Talán azért megy el hamarabb, hogy odaérjen időben.
Nincs semmi összeesküvés a dolog mögött. :) Egyszerűen sosem tartottam fontosnak, hogy a műsorvezetők be- és elköszöngessenek. Pláne egy ennyire zeneközpontú rádióban! Csak felesleges duma lenne, ami a hallgatók 99,9%-át úgysem érdekli. :)
Ja értem. Még egyet hadd kérdezzek, ha már itt vagy. Ez itt offtopic, de most akkor Guba ügynök nyugdíjba ment, vagy csak hosszú szabin van??
Nem tudom, mik a tervek vele. :) De ha tudnám, se hiszem, hogy kipletykálnám egy nyilvános fórumon. :) Sorry! :)
 #189308  Szerző: Garfield

noartist írta: 2020.11.30. 18:18 ....
A ma esti nyereményjátéknál annyian hívták őket egyszerre, hogy beszart a telefon. Remélem, hogy minden kérdésedre választ kaptál.
 #189306  Szerző: shadoe

pavatomi írta: 2020.11.30. 00:55 Azért ha megnézzük milyen volt a Rádio1 régen és milyen most zeneileg, azért elég szembetűnő lehet, hogy már végre nem az RNB vonal pörög, hanem attól azért jobb sokkal már. Hallgassatok vissza 2012 előtti adásokat ha van, elokádom magam az akkori sonpól, eminem, rihanna, reprezent kuba, usher és társai lófasz hányadék hulladékoktól. Állandó elkapcsolási faktor volt akkoriban, ha a R1-re tekertem. Miután 2016-ban visszajöttek, akkor is nem egy ilyen szégyen zenét játszottak viszonylag sokszor, kedvencem usher - yeah amitől még ma is elokádom magam és kimenekülök Siófokon a Renegade ablakán át ha meghallom :D
Egyet is értek, és nem is. Nagyjából 2005-2012 között irtó módon pörgött az R'n'B vonal, az volt a mainstream, és szerintem egy trendi poprádiónak egészen egyszerűen azt KELLETT játszani. Az Usher-féle Yeah szerintem is a legalja volt, bár számomra érthetetlen módon akkora sláger volt, hogy még manapság is el lehet kapni, akár a Petőfin is. Viszont Usher mentségére szóljon, a többi dala teljesen vállalható volt, nem gondolom, hogy a More, a DJ Got Us Fallin' In Love, a Scream vagy az OMG ne fért volna el a R1-n. Ezek állati jó számok voltak, és bár Usher nyilatkozott arról, hogy nem szereti, hogy a young generation félreviszi az R'n'B zenét mainstream/electronic irányba, a végén pont ő csinálta és lett népszerű Európában is. Emlékszem, a német Planet Radio nyomta ezeket a számokat, aztán az akkori R1 lemásolta - nagyon helyesen. De ugyanúgy dance/pop-os lett Akon, Chris Brown, Taio Cruz (főleg a Kylie Minogue-gal közös száma), de említhetném Ne-Yot, vagy az akkor induló Jason Derulot (mind a mai napig mennek a számai az R1-en, nagyon helyesen), T-Paint, sőt Snoop Dogg-ot is (a Sweat pl.), ezek teljesen rendben voltak még egy európai fül számára is. És ha megnézed, Rihanna is akkor követte el a legjobb számait, naná, hogy rajta volt a playlisteken. (Az más kérdés, hogy amit Rihanna 2012 után csinált, az mennyire volt sikeres, és mennyire volt méltó folytatása a karrierjének.) A magam részéről ez a korszak sokkal jobb és izgalmasabb volt a mostani 2020-as mindent az orrvérzésig feldolgozóstól (most épp a French Affair az új áldozat), és visszakötve arra, amit az R'n'B-ről írsz, az is a tárgyalt korszakban volt a legjobb, amikor próbált közelíteni a mainstream/pop/dance ízléshez - sikerrel, mint a mai "semmilyen irányzattal meg nem alkuvós", csak a nyers, kemény R'n'B/hip-hop/rap, lásd a Billboard listák mostani első helyezettjei, amitől a jó ég mentsen minket.
 #189303  Szerző: Garfield

noartist írta: 2020.11.30. 18:18 ...Esetleg a 'Mit főztél ma / Mikor ****eltél utoljára / Mit csinálsz épp témáik?
Na ez az, amit biztosan nem róhatsz fel nekik. A WIM a magukat viccesnek gondoló törzshallgatók idóta SMS-eivel talán jobb?
 #189302  Szerző: Dani

noartist írta: 2020.11.30. 18:18 Most jövök én: Mi tartja még Bárányékat a rádióban? A nevük? Esetleg a 'Mit főztél ma / Mikor ****eltél utoljára / Mit csinálsz épp témáik? Vagy éppen az unásig játszott listáik?

Komolyan nem értem, de lehet nem is fogom soha.
Én ezt a kérdést Balázsékkal kapcsolatban tenném fel, vannak néha jó témáik, de azért a kiégés jelei is mutatkoznak a reggeli műsorokban.
 #189301  Szerző: noartist

Most jövök én: Mi tartja még Bárányékat a rádióban? A nevük? Esetleg a 'Mit főztél ma / Mikor ****eltél utoljára / Mit csinálsz épp témáik? Vagy éppen az unásig játszott listáik?

Komolyan nem értem, de lehet nem is fogom soha.
  • 1
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 1021