Ma 17:00-20:00: évi összesítő top 50. Én biztosan hallgatni fogom, remélem, most bele fog férni az összes dal. Egyébként lehetne minden szombaton ebben az időpontban a TOP50, a kukivíkendsó helyett, az ismétlés pedig másnap ugyanekkor.
pavatomi írta: ↑2020.12.31. 03:40 Azt mondja meg valaki, hogy amik hírblokkok mennek le 0-04 között az egész hálózaton, azokat vagdossák be 06-09:30 között is a Balázsék alatt a budapestin? Mert a vidékin elvileg helyi szerkesztésűek a 6 utániak. Nagyon ritkán vagyok fent nappali hírblokk időben, így csak az éjszaka 0-4 közöttit ismerem hogy páros-páratlan órákban full ugyanazok az előre felvett hírek vannak.Az szerintem bocsánatos bűn, ha éjfél és reggel 5 között ugyanazt a hírblokkot adják le. Nemtudom a törvény mit mond, de nagy gondot ezzel nem látok, hogy a híradós kisasszony éjjel nem túrja a netet, hogy új dolgokat találjon. Egyébként ez a központi hírblokk több mint korrekt, éjfélkor szoktam hallgatni. Illetve a programajánlók is, ilyenkor éjfél és reggel 5 között teljes mértákben a központi adás szól vidéken is.
Vidéken egyébként helyi szerkesztésűek azok a hírblokkok, nemcsak elvileg, gyakorlatilag is.