peti írta: ↑2020.12.30. 10:47
Garfield írta: ↑2020.12.29. 13:39
...15-20%-os hallgatottságuk volt...
Nem így van! Azóta ilyen alacsony, hogy rádió1 lett belőle! 2017 előtt minden mérésnél legfeljebb 4-5 százalékkal volt lemaradva a best-től, de olyan is volt, hogy megelőzte. Egyébként én sajnálom, hogy a Debrecen rádióból lett rádió 1, és nem a best fm-ből, mert a debrecen sokkal jobb volt, a best pedig már évek óta nagyon unalmas, gyakorlatilag csak a közlekedésről pofáznak benne.
Lehet, hogy a hallgatottsággal kapcsolatban igazad van, de én úgy gondolom, hogy ha tényleg annyira jól ment volna a szekér, nem kellett volna nekik a R1. A Best FM-ről viszont hülyeségeket írsz, egyáltalán nem unalmas a műsora, és az sem igaz, hogy csak közlekedési infókat mondanak be. Igaz, érezhető rajta, hogy csökkentették a költségvetését, de szerintem így is a maximumot hozzák ki magukból. Most nem fogom az irományodat konkrét példákkal meg hangfelvételekkel cáfolni, egyrészt mert nem tartozik a témához, másrészt pedig aki hallgatja a Bestet, úgyis tudja, hogy baromságot írtál. A megnyilvánulásodból az jön le, hogy te még 5 percig sem hallgattad egész életedben (vagy szándékosan hazudsz, ami nem szép dolog).