RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#190084  Szerző: Rickykeee23

Béci09 írta: 2021.02.05. 12:15
Lorenzo18 írta: 2021.02.05. 08:45 Holnaptól Kautzky Armand a Retro állomáshangja!
Sokunk jóslata be is jött :party: :)
Szerintem a legjobb döntést hozták! :yes: Viszont elég érdekes lesz, hogy a Sláger "utódjának" és a Danubiusnak is Kautzky lesz a hangja, ráadásul egyszerre. 12 éve szerintem senki szem gondolta volna, hogy egyszer ilyen is lesz... :shock: Arra is kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz gördülékeny a váltás, mert a R1-csoport eddigi szerencsétlenkedéseit ismerve szerintem még hetekig fel-fel fognak bukkanni a Vass Gábor-féle elemek.
Biztosan fogunk találkozni még jó ideig Gábor hangjával. (Nem tudom hogyan fog ez kinézni, de holnap kiderül)
Ezt nem én feltételezem. Olvasgattam a Retro Facebook oldalán és az egyik hallgató hozzászólására válaszolt Banita. Idézem: "Sokáig hallhatjátok még Vass Gábor hangját is, nem tűnik el a rádióból. ❤ /Banita"

Igen, kicsit érdekes, hogy a Danubiusnak és a Retronak is ugyanaz az állomáshangja. De csak azért mert Danubius a neve. Ha nem lett volna név váltás, és Non Stop marad a neve, akkor szerintem fel sem tűnne. Meg ugye a Retro és az ismert debreceni Best FM-nek is ugyanúgy Gábor volt a hangja. Belefér.
 #190083  Szerző: Béci09

Lorenzo18 írta: 2021.02.05. 08:45 Holnaptól Kautzky Armand a Retro állomáshangja!
Szerintem a legjobb döntést hozták! :yes: Viszont elég érdekes lesz, hogy a Sláger "utódjának" és a Danubiusnak is Kautzky lesz a hangja, ráadásul egyszerre. 12 éve szerintem senki szem gondolta volna, hogy egyszer ilyen is lesz... :shock: Arra is kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz gördülékeny a váltás, mert a R1-csoport eddigi szerencsétlenkedéseit ismerve szerintem még hetekig fel-fel fognak bukkanni a Vass Gábor-féle elemek.
 #190080  Szerző: Rickykeee23

Imádtam Gábor hangját. Tökéletesen passzolt a Retro Rádióhoz. Viszont, hogy mindenképp kellett új hang, a legjobb választás Armand volt. Nagyon reménykedtem benne, hogy ő lesz. Szemény szerint nagyon örülök neki! :party:
 #190078  Szerző: Lorenzo18

Holnaptól Kautzky Armand a Retro állomáshangja!
 #189940  Szerző: radio2021

<moderálva>

Eddig nagyjából 10 különböző felhasználónevedet tiltottuk ki gatilaci, nyomatékosan megkérjük, hogy kerüld a fórumot, és NE regisztrálj többet.

djlacee
 #189935  Szerző: robert11

Sziasztok!
Én is nagyon sajnálom gábort! Nagyon szomorú ami történt szörnyű és hiányozni fog nekem is.
Én még a Fehérvár rádióban is hallottam őt.
Az én meglátásom szerint is Armand lesz az új hang de majd kiderül. Én még Gáthy Oszkárt tudnám javasolni esetleg de van egy olyan érzésem hogy Armand lesz mivel a juvi és a régi sláger hangja is volt már annak idején.
De aki még jó lenne erre az Cintula nemtudom ki emlékszik még rá Juventusz rádiórulett poptarisznya.hu-n is ő szokott megszólalni de annó 98ban a Slágeren ő volt az első állomáshang és akkor csak 60as 70es évek zenéi szóltak mondjuk itt van 80as 90es is. Armand pl már abban az időszakban jött mikor olyan volt mint most a retró.
 #189903  Szerző: noartist

Nekem Thuróczy Richard hiányzik még a Retróból, kiváló interjúkat tud készíteni, a magyar éterben páratlan színvonalon.
 #189883  Szerző: Gyurii

Kedvenc volt minden téren Vass Gábor! :cry:

Remélem nem Armand lesz... Anno sztárfm-nek ki volt a station voice? Esetleg Ő lehetne.. :)
 #189873  Szerző: Glenn

Lorenzo18 írta: 2021.01.13. 10:57 Elhunyt a rádió hangja, Vass Gábor.
Nyugodjon békében :( :cry:
:( :cry: :( :cry:
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 212