Rickykeee23 írta: ↑2021.02.06. 11:28 Jó pár éve hallgatom, és Gábor hangjával nem igazán hallottam új elemet.Készültek új elemek, csak nem annyira feltűnők a változások. Legutóbb a kívánságműsoros sweeperek nagy részét cserélték le (kb. egy éve, ha jól emlékszem), de érdekes módon ma többször is mentek "régi" kívánságműsoros szignálok is, amiket azóta nem halottam, mióta az újakat bevezették. Úgy tűnik, hogy egyre több régi dolgot hoznak vissza, pl. pár hete az RDS-be is kiírják a közlekedési híreket, mint ahogy régen. Nem lennék meglepődve, ha egyszer csak visszatérne a "Társtaláló" vagy az "Internetes slágerlista"
Rickykeee23 írta: ↑2021.02.05. 12:42 Biztosan fogunk találkozni még jó ideig Gábor hangjával. (Nem tudom hogyan fog ez kinézni, de holnap kiderül)Szerintem nem szerencsés ez a megoldás, elég zavaró tud lenni, olyan, mint ha két különböző rádiót hallgatnál. A nyíregyi Best is ezt csinálja december óta, párhuzamosan mennek az egyedi és a "központi" elemek, eltérő állomáshanggal, szlogennel, stb. marhára zavaró tud lenni.
Ezt nem én feltételezem. Olvasgattam a Retro Facebook oldalán és az egyik hallgató hozzászólására válaszolt Banita. Idézem: "Sokáig hallhatjátok még Vass Gábor hangját is, nem tűnik el a rádióból. ❤ /Banita"
Rickykeee23 írta: ↑2021.02.05. 12:42 Igen, kicsit érdekes, hogy a Danubiusnak és a Retronak is ugyanaz az állomáshangja. De csak azért mert Danubius a neve. Ha nem lett volna név váltás, és Non Stop marad a neve, akkor szerintem fel sem tűnne. Meg ugye a Retro és az ismert debreceni Best FM-nek is ugyanúgy Gábor volt a hangja. Belefér.Nem mondtam, hogy baj, csak azt, hogy érdekes. Eleve furcsa Kautzky hangján hallani azt, hogy "Danubius Rádió", de majd megszokom.
Béci09 írta: ↑2021.02.05. 12:15Biztosan fogunk találkozni még jó ideig Gábor hangjával. (Nem tudom hogyan fog ez kinézni, de holnap kiderül)Lorenzo18 írta: ↑2021.02.05. 08:45 Holnaptól Kautzky Armand a Retro állomáshangja!Szerintem a legjobb döntést hozták!
Sokunk jóslata be is jött![]()
![]()
Viszont elég érdekes lesz, hogy a Sláger "utódjának" és a Danubiusnak is Kautzky lesz a hangja, ráadásul egyszerre. 12 éve szerintem senki szem gondolta volna, hogy egyszer ilyen is lesz...
Arra is kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz gördülékeny a váltás, mert a R1-csoport eddigi szerencsétlenkedéseit ismerve szerintem még hetekig fel-fel fognak bukkanni a Vass Gábor-féle elemek.