Egyetértek Adam-mal, kb. 20 éve minden normális kerrádióban alap, hogy reggel show-műsor van. És Balázsék ezt a műfajt nagyon magas szinten művelik, nem hiába piacvezetők 2009 óta. Aki hallgatja, tudja, hogy profi szakmai háttér van mögötte, és minden adásra felkészülnek. Sokan mondogatják azt a baromságot, hogy nincsenek témáik, csak röhögésből áll az egész műsor. Aki ezt mondja, vagy nem hallgatta a műsort soha, vagy hazudik. Mindig van egy téma, amihez hozzászólhatnak a hallgatók is, interjúk, játékok, stb. A zene pedig azért kevesebb, mint a petőfin, retrón, stb. mert a helyi reklámblokkok, amiknek a nagy része helykitöltő önpromóció, sok időt elvesznek. Mindenki jobban örülne, ha ezt az időt zene töltené ki, de a hálozatos rádiózás ezzel jár. Majd ha megnyerik a 89.5- öt, akkor remélhetőleg átminősítik országossá, és akkor több zene lesz.
Béci09 írta: ↑2021.03.05. 12:48 A Balázsék műsorról már többször elmondtam a véleményemet, úgyhogy azt most nem ecsetelném. Az, hogy egy zenei rádió reggeli sávjában még a Kossuthnál is kevesebb zene van, és még azt a keveset is lekeverik, önmagában is eléggé szakmaiatlan dolog. Egyébként szerintem most már nyugodtan ki lehetne őket rúgni. Régen ők vitték a hátukon az egészet, mert a R1 rotációja annyira gyenge volt, hogy gyakorlatilag csak azok hallgatták, akik lusták voltak eltekerni a balázsék után, de mostanra szerintem javult annyit, hogy nem vérezne el a rádió, ha a balázsék megszűnne. Nyilván vagy két hétig menne a hőbörgés a facebookon, talán még a hallgatottság is megcsappanna egy kicsit, de hosszú távon nem okozna gondot. Sajnos a kommunikációjuk nem ebbe az irányba mutat, napközben is egyre agresszívebben promózzák azt a "műsort", sajnos, bár ritkábban, de vannak bejátszások is, meg ott van a music menu elején az a mondat, amit a pokolba kéne száműzni: "balázsék minden hétköznap reggel beindítják a napodat" - hát az enyémet biztos nemIsmerjük a véleményedet Balazsekrol, persze leírhatod minden masnap egy kicsit más szemszögből, vagy minden harmadnap más szakmai háttérbe csomagolva, de kicsit unalmas már![]()
Orszagosnak tekinthető radio, ez a fajta show-műsor ami egy ilyen rádióba való. A Retro és a Petofi is zenei radio, A reggeli műsor is ugyanez, csak más személyekkel. 2 óra szöveg a többi zene, hírek stb. És a témák is teljesen hasonlóak.
Ertem, hogy utalod őket, de teljesen felesleges szakmai érveket keresgélni ez mögé, mert nincsenek. akkor ne hallgasd, mert most úgy látom, annyira mégsem utalod, mert mégiscsak hallgatod.