A találgatások kapcsán azért vegyétek figyelembe a Petőfi Rádió kvázi megszüntetését is.
Béci09 írta: ↑2021.03.12. 10:28 Szerintem lassan zárjuk a primitív morning show-k és az ezer éve megszűnt kerrádiók témáját, vannak ennél fontosabb kérdések is. Pl. ki mit gondol, vajon lesz-e országos R1 a 89.5-tel? Ha nem, milyen frekiktől fognak megszabadulni, és azokon mi lesz a R1 után?Szerintem sem lesz országos, a 89.5 mellé megmarad a Balaton, meg a fontosabb nagyvárosok. A legtöbb feleslegessé váló frekin szinte biztosan Best FM lesz valamilyen úton-módon. A legolcsóbb módszer az lenne, ha regionális hálózatokat csinálnának, így szerintem ezt fogják tenni. A hajdúságiakat nyilván a 104.6-hoz fogják kapcsolni, a Heves megyeieket a 100.7-hez, Velencét a 101.8-hoz, Nagykanizsát a 88.9-hez, Abádszalókot az Amadeushoz, Kazincbarcikát pedig az M-hez. A nagyobb, de stratégiailag nem fontos városokban szerintem önálló Best-eket fognak indítani, a kisebb, szigetszerű vételkörzettel megáldott frekiket pedig értékesítik vagy egyszerűen felmondják.
Persze ez csak tipp, aztán meglátjuk, mi lesz, nem erőssége a logikus gondolkodás ennek a cégnek.