RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#190509  Szerző: Beci45

Béci09 írta: 2021.03.12. 11:14 Szerintem végső soron egy Hot AC rádió lesz Retro-ból, feltéve, hogy nem távolítják el Sivákot hamarabb, mint hogy véghez vinné. Ezzel önmagában nem lenne gond, de egy Oldies formátumból AC-t csinálni szerintem túl radikális, kockázatos dolog. Továbbra is fenntartom, hogy még 2018-ban rontották el azzal, hogy a Pop FM helyett a Retro-t indították el az országoson. A Retro az eredeti formájában működőképes lett volna körzeti rádióként, országosként viszont nem lett az, ezért kellett átalakítani, de ezt is rosszul csinálták, ezért lett ilyen katyvasz. Az arculat tényleg elég béna lett, a zenék közötti tömény vakcinapropaganda pedig egyenesen undorító.
Szerintem sem a Retrobol kellett volna orszagost csinalni. Az elejen nagy volt a hype korulotte, de meguntak az emberek. De ezt amit most Sivak csinal, akkor sem igy kene. Es szerintem nem kene teljesen megszuntetni a Fly fele Retrot.
 #190508  Szerző: potyi

Miért undorító a vakcinapropaganda?
 #190507  Szerző: Béci09

Szerintem végső soron egy Hot AC rádió lesz Retro-ból, feltéve, hogy nem távolítják el Sivákot hamarabb, mint hogy véghez vinné. Ezzel önmagában nem lenne gond, de egy Oldies formátumból AC-t csinálni szerintem túl radikális, kockázatos dolog. Továbbra is fenntartom, hogy még 2018-ban rontották el azzal, hogy a Pop FM helyett a Retro-t indították el az országoson. A Retro az eredeti formájában működőképes lett volna körzeti rádióként, országosként viszont nem lett az, ezért kellett átalakítani, de ezt is rosszul csinálták, ezért lett ilyen katyvasz. Az arculat tényleg elég béna lett, a zenék közötti tömény vakcinapropaganda pedig egyenesen undorító.
 #190506  Szerző: Beci45

Gyurii írta: 2021.03.12. 06:14
Beci45 írta: 2021.03.11. 23:57 Leona Lewis- Bleeding Love.
Sivak Peter hivatalosan is a vilag legkartekonyabb radiosa.

Szerintem is átestek ezekkel a számokkal a ló túlsó oldalára... 2000-ig kellene elmenni max. :unott:
Egyet ertek. De azokbol is olyat, melyek illenek is az arculatba. Nem mint mondjuk egy Robert Miles- Children. :gülü:
 #190499  Szerző: Gyurii

Beci45 írta: 2021.03.11. 23:57 Leona Lewis- Bleeding Love.

Szerintem is átestek ezekkel a számokkal a ló túlsó oldalára... 2000-ig kellene elmenni max. :unott:
 #190498  Szerző: Beci45

Leona Lewis- Bleeding Love.
 #190497  Szerző: Beci45

Valaki elmondja, hogy mit keres egy Train- Hey Soul Sister a RETRON??? :hit: Azt tudtam, hogy Sivak kartekony, de azt, hogy reszegen gyartja a musort azert meg rola sem gondoltam volna. Nagyon remelem, hogy el lesz tavolitva minel elobb. Semmi szakmaisag nincs mar a Retroban csak az ossze-visszasag egy nagyon gagyi arculattal tálalva. Nem tudom, hogy lehet-e melyebbre sullyedni..
 #190422  Szerző: shadoe

Váratlanul ért, de ma volt a Poptarisznyának egy nagy pillanata. A mai adás, amióta a Retrora költözött a műsor, nálam benne volt az eddigi top 2-ben.
 #190420  Szerző: potyi

Én nem tapasztaltam akadást. Viszont a Poptarisznya borzalmas, régen még illett a rádióba, de ma már nem. Miért nem lehetne ekkor is mondjuk Jurásek Balázs?
 #190406  Szerző: knoskamatee

egyébként a pesti 103.3 újra akad már olyan két hónapja lassan. :S
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 212