Hagyjuk már ezt a kereskedelmi fas.kodást, hogy egy KESMA alatt álló rádiónak piaci bevételre lenne szüksége. Bertók okosan kitalálta hogy a nyugdíjasoknak kell egy gyűjtőpont , ahol Koncz Zsuzsa mellett átmegy a kormányzati üzenet. A nyugdíjas szavazóbázist elzavarni választások előtt, a legnagyobb marhaság ami történhet, de bevallom nem lep meg. sivákra bízni ezt a rádiót olyan szakmaiatlan, mint rézgáliccal permetezni a petúniát.
Béci09 írta: ↑2021.03.13. 17:22Ez igy valoban jo lenne. En sem azt mondom, hogy a Fly fele Retrot kell orszagosnak meghagyni. Remeljuk a mostani vezetok is hasonlo koncepcioban gondolkodnak.Beci45 írta: ↑2021.03.13. 16:36 Igen, de hozzatennem a 90-es evekbol sem illik minden az arculatba (pl. egy Wes-Alane egyaltalan nem). Egyszeruen gyakrabban kene cserelgetni a rotaciot es esetleg behozni tobb hetveget, melyen “elfelejtett” retro szamokat jatszananak amiket amugy a rotacioban nem. Ez a Retro Radio a mai formajaban egy agyrem, es szerintem nem kell belole HOT/AC formatumot csinalni.. Sokaknak hianyozna a Retro Radio Fly-os verzioja, HOT/AC-bol meg mar van eleg....Ha minden igaz, április 1-től az egyetlen országos HotAC rádió is megszűnik a jelenlegi formájában, szerintem ez előrevetíti azt, hogy pár hónapon belül vagy a Retro-ból, vagy a Rádió 1-ből ilyet csinálnak. De azt sem tartom kizártnak, hogy a Best FM-ekkel terveznek valamit, és azért kellett eltakarítani a Petőfit. A Fly-féle Retro-val az volt a baj, hogy főleg nyugdíjasok hallgatták, ezért kereskedelmileg nem lett volna működőképes hosszú távon. Ha mondjuk holnaptól én lennék a programigazgató/ügyvezető/tulajdonos, úgy oldanám meg a problémát, hogy a R1 89.5-re költözésével a Retro-t visszaállítanám abba az állapotba, ahogy Bertók otthagyta, és átraknám a megüresedő 96.4-re, az országoson pedig indítanék egy új HotAC adót.![]()