Glenn írta: ↑2021.03.13. 19:13
Dani írta: ↑2021.03.13. 18:59
Szerintem Cooky-t vissza kellene tenni hétköznapra, valóban jobbak a mixei.
Pedig két éve itt pont az volt mindenkinek a gondja, hogy miért kell minden délután Cooky-mixeket hallgatni...
A felvetés inkább az volt szerintem, hogy miért is kell minden délután 5-6-ig MIX-et hallgatni, és nem kifejezetten Cooky mixével volt gond.

Ebben szerintem sokan egyet értünk.
Begi Live mixei igazából változóak. Van amikor jók, van amikor elkapcsolasi faktor. Legalábbis nálam. De ugyanez volt Cooky idejében is, amikor minden nap volt. Sőt a vége felé inkább minden nap elkapcsolasi faktor volt, kivéve a Classic. Futószalagon készültek naprol napra a mixek ami a minőség rovására ment. És ez pontosan ugyanígy van Beginél is.
Ami viszont vitathatatlan, hogy Juhász Geri 100-szor jobb kívánságműsort csinál 6-8-ig mint Cooky. (Persze attol még, hogy Geri a házigazda elviekben még csinálhatná a mixet Cooky) Cooky sok volt már minden napra mint műsorvezető, ráadásul nem is csak munkanapokon volt, mint most Geri, hanem hétvégén is. Így viszont a mostani mixe is sokkal jobb, ezzel teljesen egyet értek. A vasárnapi Classic pedig nekem mindig is bejött.
Egyébként a legjobb az lenne, ha ezt a 17-18 ig tartó mix rémálmot eltörölnék végre, és kívánságműsor kezdődne korábban.