RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#190903  Szerző: radio1attis

radio1attis írta: 2021.03.29. 23:11
Snake05 írta: 2021.03.29. 17:40
almos629 írta: 2021.03.29. 16:30 Remélem, hallottad a mai 14:20-as megszólalást :D
Hallottam, valami olyasmit mondott a gyerek, hogy "ha senkit sem érdekel, hogy Kesha babakocsiban tologatja a macskáját, akkor olvasom az SMS-eket". Ezt inkább nem kommentálnám.
Ahogy te leírod úgy tényleg kommentálhatatlan, és fos. Viszont mivel idézőjelbe tetted azt, ami egyáltalán nem úgy hangzott el.. ezért meg kell jegyeznem, hogy a valóságban - a hangsúlyokkal és a szóhasználattal - más volt az árnyalata. Az említett megszólalást amolyan kikacsintásként mondta a gyerek.
 #190902  Szerző: radio1attis

Snake05 írta: 2021.03.29. 17:40
almos629 írta: 2021.03.29. 16:30 Remélem, hallottad a mai 14:20-as megszólalást :D
Hallottam, valami olyasmit mondott a gyerek, hogy "ha senkit sem érdekel, hogy Kesha babakocsiban tologatja a macskáját, akkor olvasom az SMS-eket". Ezt inkább nem kommentálnám.
Ahogy te leírod úgy tényleg kommentálhatatlan, és fos. A valóságban viszont - a hangsúlyokkal és a szóhasználattal - más volt az árnyalata. Az említett megszólalást amolyan kikacsintásként mondta a gyerek.
 #190896  Szerző: shadoe

nermalcat írta: 2021.03.29. 16:50 ... a napi rotáció most már nagyon jó, a koraesti sávban különösen.
Olyannyira jó az esti, hogy nálam már veri az azonos időpontban sugárzott Petőfi Top 15-ét.
 #190895  Szerző: Béci09

Azért nincsenek új dalok a TOP50-ben, mert újdonságok helyett több éves, agyonjátszott zenék kerülnek be/vissza a rotációba. Lehet, hogy van több is, de én ezeket tudom:

Duke Dumont - Ocean Drive (2015. őszi megjelenés, már négy évvel ezelőtt (!!!) is lerágott csont volt, amikor ugyanez a R1 újdonságként (!) játszotta)
Alesso - Remedy (2018. augusztusi megjelenés)
Zedd feat. Katy Perry - 365 (2019. februári megjelenés)

Olyan érzésem van, mint ha vissza akarnák hozni a 2020. április előtti, szánalmas, ócska recurrent zenei moslékot. Nem tudom, hogy mi értelme lenne, itt azt sem lehet mondani, hogy azért, mert elveszi a hallgatót máshonnan... Honnan? Az új rocksztár Petőfitől, vagy a katyvasz Retrótól?? Érthetetlen, ami itt folyik. (Mindjárt jönnek a mindent is jobban tudó szagértők, akik önszorgalomból lekutatták, hogy "há'errevanigény".)
 #190893  Szerző: almos629

Snake05 írta: 2021.03.29. 17:40 Amit a felvetett műsorvezető nélküli TOP 50-ről írsz, azért furcsa, mert az Euro TOP 40 is műsorvezetés nélkül megy lassan egy éve, ahhoz mégis ragaszkodsz.
Az teljesen más tészta, olyan dalok is szólnak benne, amik a rotációban (még) nincsenek. Nyilván milliószor jobb lenne, ha megint vezetné valaki és nem csak a múltidéző blokkokban beszélne Anita. És az sem lenne baj, ha a többi Best FM is adná, gondolom, ez még nem minősül engedély nélküli hálózatba kapcsolódásnak.
 #190891  Szerző: Snake05

almos629 írta: 2021.03.29. 16:30
Snake05 írta: 2021.03.28. 22:36 Most komolyan, ki nem sz*rja le, hogy Kesha babakocsiban sétáltatta a macskáját?!
Remélem, hallottad a mai 14:20-as megszólalást :D Amúgy szerintem teljesen rendben van a Top 50, annyit változtatnék rajta, hogy adnék neki +1 óra műsoridőt. A konfok tartalmával kapcsolatban picit túlzol, zenéről és az előadókkal kapcsolatos bulvárhírekről is szokott Attis beszélni, kb. fele-fele arányban. Az a lényeg, hogy egyszerű, könnyen emészthető dolgokat kell mondani, minél rövidebben, mert ha a hallgatónak unalmas a szöveg, el fog kapcsolni. Annak meg nem örülnék egyáltalán, ha műsorvezetés nélkül menne a Top 50, kell ez a plusz töltet, nélküle tényleg csak olyan lenne, mintha a sima rotációt hallgatnád, csak számozva. :)
A TOP 50-ben már hónapok óta nem hallottam olyat, hogy a zenéhez kapcsolódó dolgokról lett volna szó, de lehet, hogy csak elment a fülem mellett. Amit a felvetett műsorvezető nélküli TOP 50-ről írsz, azért furcsa, mert az Euro TOP 40 is műsorvezetés nélkül megy lassan egy éve, ahhoz mégis ragaszkodsz.
 #190889  Szerző: nermalcat

Beci45 írta: 2021.03.29. 16:07 Visszajött Begi!
Ezek szerint rászóltak, hogy ha nem jön haza, többet nem is kell mennie dolgozni. :lool: A mix sajnos ugyanolyan gyengus, mint volt. Elég kár, hogy meghagyták, mert a napi rotáció most már nagyon jó, a koraesti sávban különösen.
 #190888  Szerző: almos629

Snake05 írta: 2021.03.28. 22:36 Most komolyan, ki nem sz*rja le, hogy Kesha babakocsiban sétáltatta a macskáját?!
Remélem, hallottad a mai 14:20-as megszólalást :D Amúgy szerintem teljesen rendben van a Top 50, annyit változtatnék rajta, hogy adnék neki +1 óra műsoridőt. A konfok tartalmával kapcsolatban picit túlzol, zenéről és az előadókkal kapcsolatos bulvárhírekről is szokott Attis beszélni, kb. fele-fele arányban. Az a lényeg, hogy egyszerű, könnyen emészthető dolgokat kell mondani, minél rövidebben, mert ha a hallgatónak unalmas a szöveg, el fog kapcsolni. Annak meg nem örülnék egyáltalán, ha műsorvezetés nélkül menne a Top 50, kell ez a plusz töltet, nélküle tényleg csak olyan lenne, mintha a sima rotációt hallgatnád, csak számozva. :)
 #190886  Szerző: Beci45

Snake05 írta: 2021.03.28. 22:36 Túl sok pénz és energia megy a reggeli és az esti sávba, a nappali sáv kárára. Ha Attis és Tamás is kiesik, összeomlik az egész rádió (volt már rá gyakorlati példa). Egyensúlyt kéne teremteni. Ha a 14 darab WIM-es "muzikbogyó" felét elzavarnák, biztos lenne pénz normális beosztásra nappal. Írtátok már többen, hogy kéne női műsorvezető, ezzel maximálisan egyetértek. Így Attis is csak 4 vagy 5 óráig lenne adásban egy nap, és talán maradna ideje, ereje normális konfokat csinálni a TOP 50-hez, mert annak, ami most megy abban a műsorban, nincs semmi értelme. Most komolyan, ki nem sz*rja le, hogy Kesha babakocsiban sétáltatta a macskáját?! A dilettáns vezetőség meg nem érzi, hogy ez így rohadtul nem jó?! Azzal is jobban járnánk, ha műsorvezető nélkül menne, legalább több dal férne bele a szűkös műsoridőbe.
Sivák teljesen alkalmatlan három rádió vezetésére... Nagyon hiányzik a szakértelem. A Rádió 1-hez nyúlt hozzá a legkevesebbet, s lehet is érezni, hisz ez mondjuk a Retrohoz képest még rendben van. Viszont egyet értek azzal, hogy a nappali sávval kéne már valamit kezdeni, mert kezd nagyon kiégni és igen, a műsörvezetők is a műsorral együtt.
 #190885  Szerző: Beci45

Visszajött Begi!
  • 1
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 1022