RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#191209  Szerző: nermalcat

Programing, műsorvezetés terén nem számítok változásra, mivel az új vezetőség semmit nem ért a rádiózáshoz.
 #191208  Szerző: kondalyuk

noartist írta: 2021.04.08. 14:53 Részletek.
Meglepődtem, hogy ilyen sokára várható az áthangolás, de ezek szerint nem akarják összecsapni a rebrandinget. Ez mondjuk jó. De remélem a maradék 8 hónapban kicsit elkezdik csinosítgatni a jelenlegi programot és nem ezt kell hallgatni év végéig. Lehetne kezdeni a műsorvezetéssel, a gagyi napi témák száműzésével és a szörnyű recurrent dalok kikukázásával, csak hogy pár tippet említsek. ;)
 #191206  Szerző: potyi

Aztán jön egy kormányváltás, és megint popzenei rádió lesz, mert az NMHH marad Fideszes és nem tudnak frekit szerezni. Csodás. :D
 #191205  Szerző: Snake05

nermalcat írta: 2021.04.08. 17:13 ...de legalább Tiszttartó hagyatékát "élvezhetjük" még az év végéig. :D Mondjuk így nem tudom, hány hallgató fog átszörfölni a R1-re.
Már elkezdtek mókolni a zenével, csak még nem annyira látványosan. Valószínűleg úgy van ütemezve, hogy pont a 89.5 R1 indulásakor legyen kész az átalakítás. Az arculat és a műsor pedig akkor 22-ig marad, ha hiszünk a telexnek.
 #191203  Szerző: nermalcat

...de legalább Tiszttartó hagyatékát "élvezhetjük" még az év végéig. :D Mondjuk így nem tudom, hány hallgató fog átszörfölni a R1-re.
 #191202  Szerző: tomee

Ez megint egy olyan project, amire irdatlan pénzeket fognak elverni igen látványos és felesleges dolgokkal, de hogy a célközönség fog ebből legkevésbé profitálni, az hétszentség.
 #191201  Szerző: potyi

De sokat kell gondolkodni! :D :D :D
 #191179  Szerző: potyi

Az orosz államszervezethez nagyon hasonló a magyar, csak ezért jöttem az oroszokkal. :)
 #191176  Szerző: moby67

djlacee írta:
potyi írta: 2021.04.05. 14:51 Kellene tanulni az oroszoktól. Hasonló ország, hasonló elvek, és irtó színes, profi rádiós piac.

Elér vajon Hatvanpusztáig ez a komment?
Inkább akkor tanuljanak Hollandiától vagy Németországtól, ha kérhetném
Ausztriától se ártana!!
De ha nem akarnak nagyon messzire menni akkor Szlovákiát is megnézhetnék.
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 625