Csak tudnám, hogy az új főni miért nem szüteti már meg az idióta Tiszttartó-clock-ot.
kondalyuk írta: ↑2021.04.08. 23:37 De remélem a maradék 8 hónapban kicsit elkezdik csinosítgatni a jelenlegi programot és nem ezt kell hallgatni év végéig. Lehetne kezdeni a műsorvezetéssel, a gagyi napi témák száműzésével és a szörnyű recurrent dalok kikukázásával, csak hogy pár tippet említsek.Meg is őrülnék, ha még 8 hónapig a teljes Eagle Eye Cherry, Alvaro Sorel és Eros Ramazotti életművet kellene hallgatnom. Akkor inkább átkapcsolok az Afganisztán Kettőre. Egyébként én sem tartozom azon szerencsések táborába, akik már előre eldöntötték, ha az új vezetőség cigánykerekeket is hány, az áthangolt Petőfi akkor is csak ördögien rossz, sőt maga az eredendő bűn lehet. Az már tetszik, hogy egy hónap üresjárat után végre jól megdobálták újdonságokkal a Top 15-öt.![]()
potyi írta: ↑2021.04.09. 09:07 Be is mutatkozott a héten a szupercsapat, az első és legfontosabb az volt, hogy valami Netflixes sorozatból kivagdossák a leszbi csókokat a Petőfi TV-n. (Melyik, nőket preferáló férfiember kér ilyet?)Hányinger ez az egész közmédia.
Úgyhogy Oláh Ibolya, Sam Smith, Lil Nas X, Lady Gaga stb. visz-lát rotáció! Felkészülni: migránsokat se akarunk, szóval az összes színesbőrű kuka. Amúgy kurvajó orosz és kínai zenék vannak, mehetnek a helyükre, persze Feró, Ákos stb mellé.
Pl.: innen lehet szemezgetni: https://www.youtube.com/watch?v=pfIfBLgF6PM
Ja és a sárga nem számít színesbőrnek!
noartist írta: ↑2021.04.08. 14:53 Részletek.Meglepődtem, hogy ilyen sokára várható az áthangolás, de ezek szerint nem akarják összecsapni a rebrandinget. Ez mondjuk jó. De remélem a maradék 8 hónapban kicsit elkezdik csinosítgatni a jelenlegi programot és nem ezt kell hallgatni év végéig. Lehetne kezdeni a műsorvezetéssel, a gagyi napi témák száműzésével és a szörnyű recurrent dalok kikukázásával, csak hogy pár tippet említsek.
nermalcat írta: ↑2021.04.08. 17:13 ...de legalább Tiszttartó hagyatékát "élvezhetjük" még az év végéig.Már elkezdtek mókolni a zenével, csak még nem annyira látványosan. Valószínűleg úgy van ütemezve, hogy pont a 89.5 R1 indulásakor legyen kész az átalakítás. Az arculat és a műsor pedig akkor 22-ig marad, ha hiszünk a telexnek.Mondjuk így nem tudom, hány hallgató fog átszörfölni a R1-re.