potyi írta: ↑2021.04.11. 20:20
Részemről nagyjából itt lenne vége a Rádió1 hallgatásnak.
Ezzel azért nem történne olyan nagy baj, valljuk be
potyi írta: ↑2021.04.11. 20:20
Jó így, ahogy van, esetleg kicsivel kevesebb dance zene, több RnB, Pop jöhet. Ha a Petőfit nem pótolják MTVA oldalról jövő év elejétől, akkor több, 2000-2015 közti nagyobb sláger is mehet a rotációba.
Amiket írtam, azok nem a petőfi pótlását jelentenék, a Petőfin nem ezek alkotják a zenei kínálat gerincét.
Ezekből a második csoport jelenleg is megy a Rádió1-en, de még sorolhattam volna jóval többet 2010-2018-ig.
A mostani Rádió1-ben pont az a legjobb a 2011 előtti Rádió1-hez képest, hogy több a ligtosabb dance, és kevesebb a music fm által tolt elvontabb dance . Illetve jóval kevesebb az igénytelen RnB és Pop, ami miatt
szinte hallgathatatlan volt 2011-ig. Black Eyed Peace, Rihanna, Usher - Yeah és társsai. Szóval ezeket inkább ne. Illetve ami miatt hallgathatatlan lett a Roxy 2005 után.
Ha ilyesmik kerülnek be 2000-2015-ig a rotációba amiket írtam, az jó lesz. Nem fog tragédia történni, ha 5db helyett csak 3db AVA MAX – MY HEAD & MY HEART vagy BLACK EYED PEAS / SHAKIRA – GIRL LIKE ME megy le.