Jaja, ez kristálytiszta. Nem is arra gondoltam, hogy én tudjam hallgatni itt a 89,5-öt, hanem, hogy ha erősítenek akkor Tatabányát, Székesfehérvárt és Gyöngyöst valószínüleg szépen le fogják fedni, ha már majdnem, hogy én tudnám hallgatni, ha nem lenne zavaró a 89,4 Petőfi.
Rickykeee23 írta: ↑2021.04.15. 12:45 Nem hinném, hogy kitolnának magukkal. Valami misungolás biztosan van a háttérben. Lehet, hogy az utolsó pillanatokban a Juventus, a kezdetektől meg a Music FM sem használta ki 100%-osan a 89,5-öt. Az R1 meg valószínűleg kimaxolja.A 89,5 erre szerintem kicsit korlátozva lehet a csávolyi 89,4 miatt. A pesti nagyadók itt rendszerint jönnek még a kis Sonymmal is, de a 89,5-t szinte sosem fogtam.
Ezt onnan gondolom, hogy ahogy lentebb írtam a 89,5-ön a Juventus-t tudtam hallgatni Mohács mellet. Az utolsó évében már nem. A Music FM-et meg egyszer sem csíptem el. A Juventus-t Szekszárdon már autórádióval el lehetett csípni. Az utolsó 1 évében nekem nem sikerült. A Music FM-et Szekszárdon sosem tudtam elcsípni.