nermalcat írta: ↑2021.04.26. 07:27
Adam írta: ↑2021.04.25. 20:19
nermalcat írta: ↑2021.04.25. 15:14
Szerintem inkább örülj, hogy Ákost (még) nem játszanak
Jóreggelt kívánok! Úgy 4 éve, mióta 2017 elején populárisabb irányba fordult a Rádió.
(Félreértés ne essék, Én sem szeretem, csak a tényt rogzitem.)
Én még nem hallottam rajta soha az életben, valamint sem a Motszol (2016-2019 között listázta), sem a Myonlineradio és az Onlinestream (utóbbi egy hónapot listázza) nem ismer ilyen nevű előadót a R1-en, de ha te mondod, elhiszem, végül is te vagy a fórumon a legnagnagyobb R1-szakértő
Nem vagyok én R1 szakértő, csak hallgatom a rádiót, ebből is látszik ki nem, mégis úgy ír véleményt róla. Így mondjuk tényeket is könnyebb megfogalmazni, nemcsak véleményt.. Mondjuk a mostszol alapján is lehet egy rádiót minősíteni, kinek a pap, kinek a papné....
Viszont én olyan rádiókról nem írogatok azok topicjába, amiket nem hallgatok.
Egy pár héttel ezelőttig viszonylag gyakori volt a Halott Pénz feat. Rúzsa Magdi - Szeretni, akit nem lehet című szerzemény, a majd félperces monológjával az elején.
Még egyszer leírom, mielőtt még valaki rám fogja, hogy ez a kedvencem, hogy én is gyomlálnám ezt is és az összes ehhez hasonlót is a rádióból, csak a tényt írom, hogy bizony játszák, napközben is. Régebben főleg éjfél után illetve a helyi sávban lehetett ezekbe belefutni, de konkrétan az említett az napközben is gyakran ment.