RADIOSITE Fórum

• Best FM

#192330  Szerző: Pihe8

15-18-ig van helyi műsor.
 #192329  Szerző: pavatomi

Kocsiban hallgattam ma a 99,5 és a 90,4-et váltogatva délután 5 után. Majdnem egy teljes számnyi eltérés volt a kettő között. Minimum 2 perces csúszás tuti volt a velenceinek a pestihez képest. Ez csak azért volt mert helyi sáv volt akkor, vagy amikor a központi megy akkor is 2 perces csúszás lehet? Meg most mettől meddig van a helyi műsor a Best hálózaton?
 #192272  Szerző: mihalylovics

nermalcat írta: 2021.05.07. 20:35 Gatilaci, ha minden áron írkálni akarsz ide, legalább miért nem nézel utána, hogy miről írsz? A R88 huszonx éve nyereségesen működő, elvileg közkedvelt helyi rádió, ami ráadásul néhány hete újult meg. Az ég világon semmilyen racionális indok nincs arra, hogy kollaboráljon a Best FM-mel.
Oda ki lehetne nekik írni a jelenleg inaktív 101.9-et.
 #192265  Szerző: mihalylovics

Glenn írta: 2021.05.09. 17:26 a szecskáról nem volt sosem adás a 99,5-ön,
De, tényleg volt. A Rádió Q első éveiben tényleg onnan ment, elég kis powerral... Utána költöztek át a Gellért-hegyre.
 #192264  Szerző: Glenn

Zsolt írta: 2021.05.09. 18:44Nem tudom mire ez a nagy gőg, de, a Q a szecskáról indult.
Gőgre gőg? :hehe:
Mindenesetre jó volna, ha valami hivatalos doksit belinkelnél erről, nem kötekedésképpen, csak hogy okosodjak. :)
Zsolt írta:A Veres Istvános ügy (ex. Citadella) habár szintén egy szórakoztató történet volt, sokkal későbbi (2012-2013) és semmi köze ehhez.
Ehhez mindössze annyi a köze, hogy az sem ment a szecskáról, mert - mint már mondtam - a 30 km-re lévő szlovák adót erősen zavarná bármi ezen a frekin.
Hogy ne legyek OFF, a jelen helyzetről annyi a véleményem, hogy persze én is csapkodnám a nemesebbik felemet a földhöz, ha a Best FM a szecskáról szépen beszórná a várost, ahogy kell, de sajnos onnan nem fogja... :(
 #192258  Szerző: Zsolt

Glenn írta: 2021.05.09. 17:26Jó, nem vitatkozom, a szecskáról nem volt sosem adás a 99,5-ön, ez tuti.
Nem tudom mire ez a nagy gőg, de, a Q a szecskáról indult. A legendárium szerint az indulás után nem sokkal, sajtótájékoztatót tartott a rádió vezetése valahol belvárosban, ám kisebb felfordulást okozott, hogy a konferenciateremben egyáltalán nem tudták befogni a 99.5-öt az erre e célra kijelölt demórádión. A tulajdonos erre föl kezdte baszogatni az AH-t, habár inkább azokat kellett volna, akik anno azt mondták neki, hogy jó ötlet felkoordináltatni a hegyre.

A Veres Istvános ügy (ex. Citadella) habár szintén egy szórakoztató történet volt, sokkal későbbi (2012-2013) és semmi köze ehhez.
 #192256  Szerző: almos629

Teljesen más kérdés: a 6 órási "Best FM Start" nevű 10 perces hírblokk van még? Ha igen, akkor azt is csak Pesten adják, vagy vidéken is, mint a R1-nél?
 #192250  Szerző: Glenn

Jó, nem vitatkozom, a szecskáról nem volt sosem adás a 99,5-ön, ez tuti. Igen, a citán volt egy maffiózó tulaj (nem írom le a nevét, mert dolgoztam onnan fentről és lelövetnek a szabadon lévő haverjai), de ennek ellenére volt onnan AH-s adás is. Pl. a Tilos is oda került a kollégium tetejéről, de 1999-ben, amikor még híre hamva sem volt a maffiának, onnan indult jó néhány új adó, amik az új törvénynek köszönhetően kaptak frekvenciát.
Egyébként Csiszár lényegében műbalhét csapott, mert a Q jól vehető volt a főváros nagy részén (megtalálta minden autórádió) és éppen erre is szólt az engedély. Az, hogy az M7-esen nem szólt el a Balatonig, normális helyzet volt. :)
 #192245  Szerző: Zsolt

Glenn írta: 2021.05.08. 19:21 Hát éppen nem így volt [...] hogy nem a szecskáról, az biztos.
2007: Széchenyi-hegy OMK, ~50W (!) ERP
2008-2013: Citadella, 3 kW adó, 5 kW ERP, körsugrázó
2013-2017: Sas-hegy, Meredek u. 1 kW adó, 3 kW ERP, korlátozva ÉNY, ÉK felé
 #192243  Szerző: potyi

potyi írta: 2021.05.08. 22:24
LewyDee írta: 2021.05.08. 18:52 Rossz volt a tippem.
És van másik tipped? Mert én meg vagyok lőve. :D Biztos, hogy nem Száva utca, biztos, hogy nem Sas-hegy, biztos, hogy nem SOTE, biztos, hogy nem Köztársaság-tér és biztos, hogy nem Széchenyi-hegy. Ezek szerint még csak nem is a HHH.

Botrányosan rosszul szól amúgy szinte mindenhol a belvárosban és a legtöbb külvárosi részen is. Úgy, hogy egy viszonylag jó autórádióm van. Érdekesség, hogy dél felé kimondottan jól terjed, de nyugatra halott. Mázli, hogy ott van nekik a 90.4.

Egyébként nem gondolnám, hogy véglegesen így marad, szerintem csak átmeneti megoldás, illetve nagyon remélem, mert konkrétan most a Best FM fogható a legrosszabbul a városban, még a Tilos és a Sola is lekörözi. Már leszereltek egyébként mindent a Citadelláról az építkezés miatt.
Közben kiderült, a 99.5 is Sas. :) És szerintem emeltek tegnap-tegnapelőtt óta a teljesítményen, mert jelentősen javult a vétele.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 77