Én se nyúlnék a Best-hez, max úgy, hogy olyan playlistet csinálnék belőle, mint a debreceni. Na azt kéne, nem rockot belőle...
potyi írta:https://index.hu/fomo/2021/05/14/radio- ... o-interju/Kicsit az a benyomásom az interjú alapján, hogy Sivákék még mindig a sötétben tapogatóznak azzal kapcsolatban, hogy mit akarnak kezdeni a Best-tel, mert ami nem a Retro vagy a R1 az szinte bármi lehet... Most ezt a "gitáralapú zene, és gigantikus slágerek" dolgot is mintha csak úgy dobta volna a gép, a jóisten tudja, hogy amúgy valóban ez az irányvonal-e az, ami eddig pont hiányzott a másik kettő mellől.
Kvázi rockrádió lesz, ha jól értem, Foo Fighters-szel, Junkies-szal meg Pinkkel. Meg a budapesti 103.9 is a pályázati kiírás alapján. Úgy, hogy eddig mindegyik rockrádió megbukott (oké, szarok voltak), rögtön most lesz 2 is, kereskedelmiként. Ezt csak én nem értem, vagy valami zavar van az erőben?
nermalcat írta: ↑2021.05.07. 20:35 Gatilaci, ha minden áron írkálni akarsz ide, legalább miért nem nézel utána, hogy miről írsz? A R88 huszonx éve nyereségesen működő, elvileg közkedvelt helyi rádió, ami ráadásul néhány hete újult meg. Az ég világon semmilyen racionális indok nincs arra, hogy kollaboráljon a Best FM-mel.Oda ki lehetne nekik írni a jelenleg inaktív 101.9-et.
Zsolt írta: ↑2021.05.09. 18:44Nem tudom mire ez a nagy gőg, de, a Q a szecskáról indult.Gőgre gőg?
Zsolt írta:A Veres Istvános ügy (ex. Citadella) habár szintén egy szórakoztató történet volt, sokkal későbbi (2012-2013) és semmi köze ehhez.Ehhez mindössze annyi a köze, hogy az sem ment a szecskáról, mert - mint már mondtam - a 30 km-re lévő szlovák adót erősen zavarná bármi ezen a frekin.