Elvileg jövő év elején lesz még egy megújulás, gondolom, majd akkor gatyába rázzák az egészet.
p0tyi írta: ↑2021.07.03. 10:43 Több olyan dal is van a music menükben, amit amúgy nem játszik a rádió. Pl. Pixa - Balatoni nyár, Lil Nas X - Montero, stb. Ez így kicsit elcseszett.Valószínűleg csak kicsit előre dolgoztak. Tituszkánál 10 éves zenék voltak a music menükben, nehogy néha frissíteni kelljen, ráadásul még szarul is voltak megvágva. Ehhez képest "kicsit" fejlődött a rádió, bár kétségtelen, hogy van még hová.
nermalcat írta: ↑2021.06.29. 08:05Nem vagyok nagy Wikipédia-szerkesztő, de általában én írok hozzá a Petőfi Rádió szócikkhez, ha történik valami új, illetve karbantartom, mert időről-időre egyesek teljesen teleírják hülyeségekkel.homerhamm írta: ↑2021.06.29. 06:42 Valaki frissítette a wikipédia oldalt.Úgy látom, hogy kondalyuk és a programigazgató szrerkesztette át. A Tiszttartó-érát fikázó részt nem tudom, ki írta, de teljesen igaza van.Itteni fórumozó volt?
![]()
nermalcat írta: ↑2021.06.29. 08:05A fikázós részt észre se vettem, csak a 2021-es részt.homerhamm írta: ↑2021.06.29. 06:42 Valaki frissítette a wikipédia oldalt.Úgy látom, hogy kondalyuk és a programigazgató szrerkesztette át. A Tiszttartó-érát fikázó részt nem tudom, ki írta, de teljesen igaza van.Itteni fórumozó volt?
![]()