RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#193347  Szerző: shadoe

Andris írta: 2021.07.14. 06:44

Mert nem ugyanaz :) Bocsi mèg az elejèn elmondta vmelyik interjúba h a egyik kikötèse volt h ők hozzák a zenèket a showba.
Igen, tudjuk, mi lesz abból, ha valaki gondol egyet, és ő hozza a zenéket a műsorba. Lásd Poptarisznya. Addig rendben is lenne a dolog, ha a rendes rotáció helyett kerül a rádióba némi kiszámíthatatlan fűszer, de az a műsor kiszámíthatóbb és unalmasabb, mint maga a napi playlist. És egyáltalán nem tartom jó ötletnek, ha egy rádiós önmaga szórakoztatására hoz be mindenféle zenéket, ami maximum neki szórakoztató, a hallgatók meg szenvednek.
 #193343  Szerző: Andris

nermalcat írta:
pébégáz írta: 2021.07.12. 07:53 Tudom,nem zenei műsor a Bochkor,de azért jó lenne változatosabbá tenni a benne elhangzó számokat, mert napról-napra ugyanazok szólnak. Most is elindult az Army of lovers-Crucified , én meg undorral kapcsoltam ki a rádiót,mert mindennap hallom.
Sajnos néha önhibámon kívül belehallgatok a Bochkorba, és tényleg szegényes a zenei kínálat, meg el is tér a rádió (nem létező) arculatától. Olyan, mintha nem ugyanaz a zenei szerkesztő készítené, mint a rendes playlistet.
Mert nem ugyanaz :) Bocsi mèg az elejèn elmondta vmelyik interjúba h a egyik kikötèse volt h ők hozzák a zenèket a showba.
 #193342  Szerző: nermalcat

pébégáz írta: 2021.07.12. 07:53 Tudom,nem zenei műsor a Bochkor,de azért jó lenne változatosabbá tenni a benne elhangzó számokat, mert napról-napra ugyanazok szólnak. Most is elindult az Army of lovers-Crucified , én meg undorral kapcsoltam ki a rádiót,mert mindennap hallom.
Sajnos néha önhibámon kívül belehallgatok a Bochkorba, és tényleg szegényes a zenei kínálat, meg el is tér a rádió (nem létező) arculatától. Olyan, mintha nem ugyanaz a zenei szerkesztő készítené, mint a rendes playlistet.
 #193335  Szerző: shadoe

Sose értettem, hogy ezeket az európai hitványságokat miért kapták fel így idehaza is a 90-es években, miközben az akkori angolszász popzenéből nemhogy előadók, de komplett trendek maradtak le és maradtak észrevétlenek itthon (is). Az Army Of Lovers és társai a hallgatók elhülyítése, de nem minőségi tartalomszolgáltatás. Azt pedig végképp nem értem, és erős logikai deficit is, hogy az európai popzene krémjét sokszor miért nem adják le akár még manapság is - ha már ennyire európaiak akarunk lenni mindenáron egy zenés rádióban -, uram bocsá' az Eurovíziós dalok közül a nem kevés minőségibbet.
 #193328  Szerző: pébégáz

Tudom,nem zenei műsor a Bochkor,de azért jó lenne változatosabbá tenni a benne elhangzó számokat, mert napról-napra ugyanazok szólnak. Most is elindult az Army of lovers-Crucified , én meg undorral kapcsoltam ki a rádiót,mert mindennap hallom.
 #193322  Szerző: p0tyi

Biztos van az a pénz, amiért Radu Morar eladná a Sláger márkát. A Sláger FM-en úgyis már csak egy rebranding segítene. :) A Retrón meg pillanatok alatt helyrehozná az átpozicionálás miatti arcvesztést, és talán még párszázezerrel meg is toldaná a hallgatottságot.
 #193321  Szerző: homerhamm

Visszahalgattam a pénteki adást. Ha nem Retro Rádió hanem Sláger Rádió lett volna a neve, azt hinném a 2000-es évekbe vagyok. :) Kár, hogy szombat este nem volt Lali Király. :( Hoppmesterrel együtt. Pedig annak idején két e-mailem is beolvasták adásba. :D
 #193235  Szerző: Volvos

Glenn írta: 2021.07.04. 15:47
p0tyi írta: 2021.07.03. 22:08Sorry, szerintem kéne egy politika topic, ahol ezeket karámszerűen mind ki lehetne dühöngeni, moderáció nélkül. Hiányzik Glenn! :D
Nyugi, természetesen itt vagyok. Tizenöt év nem múlhat el csak úgy... ;)
Úgy néz ki, ismét lesz politikai topik, javaslatom értő fülekre talált. :)
Viszont terveim szerint én oda be sem nézek majd, csak akkor az itteni politikai szóvivők meg ne hozzák onnan ki a politikát. Szerintem ezzel így mindannyian jól járnánk. :yes:
Volvos írta:Glenn itt van, csak valszeg más néven, talán a régin. De azt nyilván a moderátorok egyből kiszűrnék ha politikailag megnyilvánulna.
Bármilyen néven kiszűrnének, ebben biztos lehetsz. De nem ám csak engem... :gonosz:
Üdv ismét a fórumon! Természetesen ne vedd csak magadra, nem így értettem... Más téma: Moderátorok! Most pontosan 23:30-kor jelentkeztem be, de sokszor észre vettem hogy másnap nagyon nem stimmelnek az idők. Nem lehetne ezen valamit javítani, hogy valós időt olvashassunk másnap is?
 #193233  Szerző: Glenn

p0tyi írta: 2021.07.03. 22:08Sorry, szerintem kéne egy politika topic, ahol ezeket karámszerűen mind ki lehetne dühöngeni, moderáció nélkül. Hiányzik Glenn! :D
Nyugi, természetesen itt vagyok. Tizenöt év nem múlhat el csak úgy... ;)
Úgy néz ki, ismét lesz politikai topik, javaslatom értő fülekre talált. :)
Viszont terveim szerint én oda be sem nézek majd, csak akkor az itteni politikai szóvivők meg ne hozzák onnan ki a politikát. Szerintem ezzel így mindannyian jól járnánk. :yes:
Volvos írta:Glenn itt van, csak valszeg más néven, talán a régin. De azt nyilván a moderátorok egyből kiszűrnék ha politikailag megnyilvánulna.
Bármilyen néven kiszűrnének, ebben biztos lehetsz. De nem ám csak engem... :gonosz:
 #193232  Szerző: Tomi76

noartist írta: 2021.07.04. 13:06 Főleg a Retro? Akkor a Best? :blush:
Hát ok, ott is van kavarodás, de én már hetek óta csak Best FM-et hallgatok és mindezek ellenére szeretem, és nem akarok elkapcsolni. Viszont ugyanez a Retro esetében nem igaz. Nem tudom hosszú ideig hallgatni, pont a Beci45 által leírtak miatt.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 214