Andris írta: ↑2021.07.14. 06:44Igen, tudjuk, mi lesz abból, ha valaki gondol egyet, és ő hozza a zenéket a műsorba. Lásd Poptarisznya. Addig rendben is lenne a dolog, ha a rendes rotáció helyett kerül a rádióba némi kiszámíthatatlan fűszer, de az a műsor kiszámíthatóbb és unalmasabb, mint maga a napi playlist. És egyáltalán nem tartom jó ötletnek, ha egy rádiós önmaga szórakoztatására hoz be mindenféle zenéket, ami maximum neki szórakoztató, a hallgatók meg szenvednek.
Mert nem ugyanazBocsi mèg az elejèn elmondta vmelyik interjúba h a egyik kikötèse volt h ők hozzák a zenèket a showba.
nermalcat írta:Mert nem ugyanazpébégáz írta: ↑2021.07.12. 07:53 Tudom,nem zenei műsor a Bochkor,de azért jó lenne változatosabbá tenni a benne elhangzó számokat, mert napról-napra ugyanazok szólnak. Most is elindult az Army of lovers-Crucified , én meg undorral kapcsoltam ki a rádiót,mert mindennap hallom.Sajnos néha önhibámon kívül belehallgatok a Bochkorba, és tényleg szegényes a zenei kínálat, meg el is tér a rádió (nem létező) arculatától. Olyan, mintha nem ugyanaz a zenei szerkesztő készítené, mint a rendes playlistet.
pébégáz írta: ↑2021.07.12. 07:53 Tudom,nem zenei műsor a Bochkor,de azért jó lenne változatosabbá tenni a benne elhangzó számokat, mert napról-napra ugyanazok szólnak. Most is elindult az Army of lovers-Crucified , én meg undorral kapcsoltam ki a rádiót,mert mindennap hallom.Sajnos néha önhibámon kívül belehallgatok a Bochkorba, és tényleg szegényes a zenei kínálat, meg el is tér a rádió (nem létező) arculatától. Olyan, mintha nem ugyanaz a zenei szerkesztő készítené, mint a rendes playlistet.
pébégáz írta: ↑2021.07.12. 07:53 Tudom,nem zenei műsor a Bochkor,de azért jó lenne változatosabbá tenni a benne elhangzó számokat, mert napról-napra ugyanazok szólnak. Most is elindult az Army of lovers-Crucified , én meg undorral kapcsoltam ki a rádiót,mert mindennap hallom.Sose értettem, hogy ezeket az európai hitványságokat miért kapták fel így idehaza is a 90-es években, miközben az akkori angolszász popzenéből nemhogy előadók, de komplett trendek maradtak le és maradtak észrevétlenek itthon (is). Az Army Of Lovers és társai a hallgatók elhülyítése, de nem minőségi tartalomszolgáltatás. Azt pedig végképp nem értem, és erős logikai deficit is, hogy az európai popzene krémjét sokszor miért nem adják le akár még manapság is - ha már ennyire európaiak akarunk lenni mindenáron egy zenés rádióban -, uram bocsá' az Eurovíziós dalok közül a nem kevés minőségibbet.