Azért Pink - Cover Me In Sunshine-ját már igazán el lehetne felejteni, a Dühöngő topikba is ezt panaszolta valaki. Azért napi négyszer meghallgatni nagyon unlmas. 

Patrik09 írta: ↑2021.08.16. 17:20Nagyon érett már ez a frissítés!noartist írta: ↑2021.07.27. 16:58 Lehet, hogy csak én vagyok hülye, de néhány szignál mintha új lenne.Nem vagy hülye. Nekem is úgy tünik sokszor. Múlthét óta például új reklám szignál van, mától pedig új hírek arculat és kickoff van. Végre!
Mondjuk kicsit furcsa nekem még az óraindítóban a nyolcadik ,, Sziasztok", meg a ,,most figyelj".![]()
noartist írta: ↑2021.07.27. 16:58 Lehet, hogy csak én vagyok hülye, de néhány szignál mintha új lenne.Nem vagy hülye. Nekem is úgy tünik sokszor. Múlthét óta például új reklám szignál van, mától pedig új hírek arculat és kickoff van. Végre!
djlacee írta: ↑2021.07.24. 13:24 Hihetetlen, hogy ez még mindig megyEzt a mostszol.hu-n is meg lehet nézni 2014 utántól(?). És ezt valaki mindennap frissíti?
http://mr2-log.blogspot.com/
shadoe írta: ↑2021.07.15. 20:42 Az Ivan & The Parazolnak pl. ennél sokkal jobb számai is voltak, ez a lagymatag, eret vágós és egy idő után elég idegesítő semmi viszont túl van tolva,Tényleg túl van tolva, de ez a szám nekem speciel tetszik, bár, lehet, hogy csak az "elvonási tüneteim" miatt van így (szívesen cserélném erre az összes Wellhellót és társait)
p0tyi írta: ↑2021.07.15. 22:50 Gondolom nemsokára rendbeteszik a 19 utáni sávot is. Szerintem teljesen felesleges heti 6 nap mixműsor, mikor a Rádió1-en és már a Besten is van, pont elég lenne pénteken és szombaton ez a három-három óra.Én azért a mixműsort meghagynám legalább hétvégére.
Azzal is egyetértek, hogy 19-kor még sokan úton vannak, sőt, még egészen 9-ig jó lenne, ha olyan zene menne, ami nem tér el nagyon a rotációtól, és kevés szöveg. Ez a tömény magyar zene sok érdektelen beszélgetéssel szerintem elég hallgatóűző. Viszont nyilván valamiféle kvóta, vagy egyéb vállalás eredménye. Pont jó lenne 21-23 közt.