mihalylovics írta: ↑2021.07.15. 19:19
Napokon keresztül hallgattam, hát, ez elég félkész produktum. Ha már a 2015 előtti vonalat akarják visszahozni, íme néhány dolog, aminek (szerintem) a kukában lenne a helye.
- A jelenlegi reggeli műsor ezzel a nóném, tehetségtelen Bikfalvival és a ripacs Harsányival
Nekem jobban tetszik, mint a R1 és a Retro reggeli műsora, mert több a zene és normálisabbak a témák. Az igazi persze az lenne, ha újra Buda Marci vezetné a Talpra magyart, de erre 0% esély van, úgyhogy maradjon csak így.
- Múltbéli sztárok műsorvezetői szerepben (Boros Csaba, Feró, Kiki). Ez a 90-es évek elején még menő lett volna, de lássuk be, az az évtized már elmúlt (és azóta még 2 másik is).
- Az előzőhöz: a "Minek nevezzelek?" helyén jobb lenne egy pörgősebb, amolyan régi Kultúrfitnessz-szerű műsorfolyam, nem feltétlen magyar zenei tematikában
Továbbra is úgy gondolom, hogy a Minek nevezzelek nagyon rossz helyen van este 7 és 9 között, amikor sokan még úton vannak. Zeneileg nagyon tömény, meg vonatott is. A Dalra magyarra ugyanez vonatkozik, de vasárnap este még elfér. Pár hete írták a fórumon, hogy Horváth Gergely felmondott a jelenlegi munkahelyén, szóval szerintem hamarosan kapunk egy Kultúrfitneszt.

Addig lehetne pl. Bekker Dávid minden este.
- Oké, hogy ez a magyar zene egyik fő fóruma akar lenni, de lássák már be, a minőség fontosabb a mennyiségnél (magyarul: a 2015 előtti vonalat jobb lenne erőltetni, aminek jelei már látszanak, de KÖNYÖRGÖM, a Wellhellót, Halott Pénzt, Pápai Jocit, "Falódöflót" "Margaretálylendet" és egyéb "megasztárikszfaktort" FELEJTSÜK MÁR EL, LÉGYSZIIII!!!)
Én sem rajongok a magyar zenékért, de ezzel nem értek egyet. Rengetegen szeretik ezeket az előadókat (aki az ellenkezőját állítja, tuti nem látott még Halott Pénz vagy Wellhello koncertet, képen sem), úgyhogy a közszolgálati zenei rádiónak kutya kötelessége játszani a dalaikat, legalábbis én így gondolom.