Az összes előttem szólónak igaza van. Retro esetében a meghalós táncdalfesztiválos magyar zenék elkapcsolási faktor. Szerintem nem ez volt a magyar könnyűzene legjobb korszaka, bár tény, hogy emlékezetes, de a 70-es, 80-as évek rock együtteseit én pl. mind a mai napig közelebbnek érzem magamhoz. Egyébként a Petőfin is ugyanez a katyvasz van, mint a Retron, de azt el kell ismerjem, hogy alapjában véve mindegyik rádiónak nagyságrendekkel jobb lett a napi rotációja, a hibák ellenére is (utóbbin a Margaret Islandeket és a hazai rapcsodákat túlják tol, már fájóan, és ott az az állandó elkapcsolási faktor). Amit még hibának tartok, hogy bár az összes rádió előnyére alakult át, ha most szigorúan a zenei és műfaji változatosságot vesszük, de szerintem a fürdővízzel együtt kiöntötte mind a gyereket is. Az összes rádió szétverte azokat a műsorokat és műsorsávokat, amik működtek. Itt a Retron a Top 40 volt a rádió zászlóshajója, azóta se sikerült egy olyan műsort vagy műsorvezetőt találni, aki akár a nyomába is érhetne. A Petőfin a Top 15-öket és a szombat esti igen erős rotációs sávot cseszték szét, a R1 pedig épp most nullázza le az amúgy is a kutya vacsorájának szintjén tartott Top 50-es listáját, ami örüljön, hogy eddig 2 órát kapott, most már nem is ismétlik, nemhogy bővítenék a műsoridejét, a már végleg likvidált DSH napi toplistákról és DJ Revolution sávjáról nem is beszélve. Hogy a végkicsengés legalább biztató legyen, újra leszögezem: a napi rotációk a 2-3 évvel ezelőtti állapotokhoz képest fenomálisak.