Sziasztok!
Az hogy lehet hogy Hajdúszoboszlón a kisrádiómon csak a 98 9et, és az fm95ös frekvencián tudtam befogni a rádió1et mikor jön a 100 .6-on is? Mégaz autórádió is leg inkább a 98 9et fogta és a kisrádión is az jött be a leg tisztábban az fm95 már kevésbé volt jól fogható bár nem tudom hogy ahol nyaraltunk ott nem e volt esetleg valami olyan tényező, ami gátolná az adót.
Az autópályán most sem tapasztaltam semmi semmi fennakadást elég jól váltott az autórádió ezt biztos sokan tapasztalhatták mások is leg inkább akkor tűnik fel jobban az átváltás, ha helyi adás van márpedig hazafele úton elég sok helyi adást hallhattam mert olyan idő tájban utaztam. Balázséknál is érezhető volt az átváltás pl olyankor mikor újra hallottam egy egy szót vagy blokkot ahol esetleg elmaradtak de akkor tartják a menetet de kis eltérések előfordulhatnak.
A debreceni frekvenciát illetően azt tudni kell hogy annak idején a 92 3 sem jött walkmanon sem pl csak a nagyobb teljesítményű rádiókon mint az autórádiók esetében bár elképzelhető hogy akkor sem voltam túl jó helyen.