RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#193650  Szerző: shadoe

Azért írom be, hogy ne menjünk el mellette: pazar volt a szombati Top 50 (is). Továbbra is alakulunk új zenék ügyében! Nagy like!
 #193648  Szerző: Glenn

robert11 írta: 2021.08.22. 11:06A debreceni frekvenciát illetően azt tudni kell hogy annak idején a 92 3 sem jött walkmanon sem pl csak a nagyobb teljesítményű rádiókon mint az autórádiók esetében bár elképzelhető hogy akkor sem voltam túl jó helyen.
Pedig amikor itt a Klubrádió ment, még a Tisza-tónál is megfogtam nyomokban úgy 70 km-ről. :x
 #193640  Szerző: weiszmatyi

robert11 írta: 2021.08.22. 11:06 Sziasztok!
Az hogy lehet hogy Hajdúszoboszlón a kisrádiómon csak a 98 9et, és az fm95ös frekvencián tudtam befogni a rádió1et mikor jön a 100 .6-on is?
Elvileg a 100,6 egy mobiltoronyról megy, jönnie kellett volna. Valószínűleg rossz helyen voltál, kétlem, hogy a frekvencia nem szólt volna. :D
 #193639  Szerző: robert11

Debrecen tv közvetítését ki szokta hallgatni meg a mozaikot? Reggel 5 körül meg azt lehetett hallgatni vagy kicsit később err emár pontosan nem emlékszem mozaik vasárnap an azt online is hallgattam már de nyíregyházi mozaik is van abba is volt szerencsém bele hallgatni mikor arra felé utaztam.
A gyöngyösi frekvencián meg 13 órakor van egy jó hosszú hírblok amúgy az volt a furcsa hogy már jött volna a 89 5 de sokat vissza vissza váltott volna a gyöngyösire a rádió.
 #193638  Szerző: robert11

Sziasztok!
Az hogy lehet hogy Hajdúszoboszlón a kisrádiómon csak a 98 9et, és az fm95ös frekvencián tudtam befogni a rádió1et mikor jön a 100 .6-on is? Mégaz autórádió is leg inkább a 98 9et fogta és a kisrádión is az jött be a leg tisztábban az fm95 már kevésbé volt jól fogható bár nem tudom hogy ahol nyaraltunk ott nem e volt esetleg valami olyan tényező, ami gátolná az adót.
Az autópályán most sem tapasztaltam semmi semmi fennakadást elég jól váltott az autórádió ezt biztos sokan tapasztalhatták mások is leg inkább akkor tűnik fel jobban az átváltás, ha helyi adás van márpedig hazafele úton elég sok helyi adást hallhattam mert olyan idő tájban utaztam. Balázséknál is érezhető volt az átváltás pl olyankor mikor újra hallottam egy egy szót vagy blokkot ahol esetleg elmaradtak de akkor tartják a menetet de kis eltérések előfordulhatnak.
A debreceni frekvenciát illetően azt tudni kell hogy annak idején a 92 3 sem jött walkmanon sem pl csak a nagyobb teljesítményű rádiókon mint az autórádiók esetében bár elképzelhető hogy akkor sem voltam túl jó helyen.
 #193637  Szerző: adam1400

Snake05 írta: 2021.08.21. 17:21 Szerintem azért volt tegnap is balázsék, mert nem akarték, hogy 12 órán keresztül ugyanaz a műsorvezető legyen adásban. igaz, erre is volt már példa, nem is egyszer..
Közben kiderült, hogy Tomi is szabin van, és ma bejött a mondatod :D éjszaka+reggel is márti van/volt, 10 órázik.
 #193631  Szerző: Snake05

Szerintem azért volt tegnap is balázsék, mert nem akarték, hogy 12 órán keresztül ugyanaz a műsorvezető legyen adásban. igaz, erre is volt már példa, nem is egyszer..
 #193630  Szerző: Attis

p0tyi írta: 2021.08.08. 15:07 Mintha nőtt volna a pécsi 90.6 vételkörzete. Ezt megerősíti valaki? Így már érthető lehet, miért nem a 101.7-re kerültek, és a Best a 90.6-ra.
Ezt sajnos nem tudom megerősíteni. Ma voltam Pécsen, a 6-oson ugyanúgy Szigetvárnál tűnik el, mint eddig.
 #193621  Szerző: Adam

adam1400 írta:krisz vszinű a héten szabin van, márti volt éjjel, és érdekes mód volt balázsék extra.
Ha a mai napról van szó, akkor 8-tól Márti vezette a műsort. Balaezsek megint nem voltak egész héten.
 #193619  Szerző: adam1400

krisz vszinű a héten szabin van, márti volt éjjel, és érdekes mód volt balázsék extra.
  • 1
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 1022