p0tyi írta:Most van egy tisztességes zenei-üzenős műsor jó műsorvezetéssel 20-22 közt. Az összes többi magyar rádión mind valami szélsőséges szar megy. Vagy duma, vagy kelet-európai diszkózene.
Én nem ismerek olyan embert, aki rádióban nem "rendes zenét" szeretne este hallani. Én nem vagyok kíváncsi sem mixre, sem magyar zenészekre, sem Presszóra, sem Kende Hoffherr Krisztinára és a PR interjúira a 28. autókereskedés újgazdag tulajdonosával, sportmagazinra meg pláne nem.
Egyedül annyi az észrevételem, hogy tarthatna akár 7-től is a NightShift, és akkor nem lenne egy egyórás lyuk a műsorvezetők között.
Egyik magyar rádióban sem megy napközben" kelet-európai diszkózene"
Te olyan szinten nem vagy képben a zenei stílusokkal, hogy az valami eszméletlen! Sajnos az agyadra ment a mix és a dance zene fóbia, erre már nem lehet mást mondani.
Azt hiszed, hogy, ha te nem szereted a Dance zenét, akkor mások se hallgatnák szívesen a nappali sávban sem. Többször el lett már mondva, hogy ez szubjektív, hogy kinek mi jön be. Te képtelen vagy megérteni. Folyamatosan csak rinyalsz a mixek miatt, miközben számodra bőséges választék van csicskapop rádiókból.