A Rádió 1-et rendszeresen hallgatók már most érzékelhető változásokról írnak az R1 topicban. Ezt nem tudom sem vitatni sem megerősíteni mert nem hallgatom, a Bestet azonban a nap nagy részében igen. Itt jelenleg nem tapasztaltam olyan változást, sőt igazából semmilyen sem. Talán a Best be lett lőve már? Ez véglegesnek mondható? Mert ha igen akkor szerintem egy jó rádiót gyúrtak össze végül. Persze nyilván ez szubjektív vélemény.
Nem tudom, én eget verő különbséget nem érzek a 20-22 órai sávban ahhoz képest, hogy mondjuk mi van 19-20 óra között, mert a zenék tök ugyanazok, mint amik eleve mennek, és WB is nagyjából egy vagy két alkalommal szólal meg kb. 10 mp-re, szóval ha nem lenne bent senki, csak zene menne, az se tűnne fel. Erre írtam azt, hogy akkor eleve az egész műsor kezdődhetne 22 órától és kész.
De érdekel, hogy másnak mi az eddigi tapasztalata, nekem eddig olyan "van is valami, meg nem is" utánérzésem van, mert WB-t nem ebben a szerepben szoktam meg, hogy Zsédát meg Fiesta-t játszik...