RADIOSITE Fórum

• Best FM

#194163  Szerző: Tomi76

A Rádió 1-et rendszeresen hallgatók már most érzékelhető változásokról írnak az R1 topicban. Ezt nem tudom sem vitatni sem megerősíteni mert nem hallgatom, a Bestet azonban a nap nagy részében igen. Itt jelenleg nem tapasztaltam olyan változást, sőt igazából semmilyen sem. Talán a Best be lett lőve már? Ez véglegesnek mondható? Mert ha igen akkor szerintem egy jó rádiót gyúrtak össze végül. Persze nyilván ez szubjektív vélemény.
 #194145  Szerző: tomee

Nem tudom, én eget verő különbséget nem érzek a 20-22 órai sávban ahhoz képest, hogy mondjuk mi van 19-20 óra között, mert a zenék tök ugyanazok, mint amik eleve mennek, és WB is nagyjából egy vagy két alkalommal szólal meg kb. 10 mp-re, szóval ha nem lenne bent senki, csak zene menne, az se tűnne fel. Erre írtam azt, hogy akkor eleve az egész műsor kezdődhetne 22 órától és kész.

De érdekel, hogy másnak mi az eddigi tapasztalata, nekem eddig olyan "van is valami, meg nem is" utánérzésem van, mert WB-t nem ebben a szerepben szoktam meg, hogy Zsédát meg Fiesta-t játszik...
 #194144  Szerző: asr27

p0tyi írta:Most van egy tisztességes zenei-üzenős műsor jó műsorvezetéssel 20-22 közt. Az összes többi magyar rádión mind valami szélsőséges szar megy. Vagy duma, vagy kelet-európai diszkózene.

Én nem ismerek olyan embert, aki rádióban nem "rendes zenét" szeretne este hallani. Én nem vagyok kíváncsi sem mixre, sem magyar zenészekre, sem Presszóra, sem Kende Hoffherr Krisztinára és a PR interjúira a 28. autókereskedés újgazdag tulajdonosával, sportmagazinra meg pláne nem.

Egyedül annyi az észrevételem, hogy tarthatna akár 7-től is a NightShift, és akkor nem lenne egy egyórás lyuk a műsorvezetők között.
Egyik magyar rádióban sem megy napközben" kelet-európai diszkózene"
Te olyan szinten nem vagy képben a zenei stílusokkal, hogy az valami eszméletlen! Sajnos az agyadra ment a mix és a dance zene fóbia, erre már nem lehet mást mondani.
Azt hiszed, hogy, ha te nem szereted a Dance zenét, akkor mások se hallgatnák szívesen a nappali sávban sem. Többször el lett már mondva, hogy ez szubjektív, hogy kinek mi jön be. Te képtelen vagy megérteni. Folyamatosan csak rinyalsz a mixek miatt, miközben számodra bőséges választék van csicskapop rádiókból. :ayfkm:
 #194143  Szerző: p0tyi

Most van egy tisztességes zenei-üzenős műsor jó műsorvezetéssel 20-22 közt. Az összes többi magyar rádión mind valami szélsőséges szar megy. Vagy duma, vagy kelet-európai diszkózene.

Én nem ismerek olyan embert, aki rádióban nem "rendes zenét" szeretne este hallani. Én nem vagyok kíváncsi sem mixre, sem magyar zenészekre, sem Presszóra, sem Kende Hoffherr Krisztinára és a PR interjúira a 28. autókereskedés újgazdag tulajdonosával, sportmagazinra meg pláne nem.

Egyedül annyi az észrevételem, hogy tarthatna akár 7-től is a NightShift, és akkor nem lenne egy egyórás lyuk a műsorvezetők között.
 #194142  Szerző: tomee

p0tyi írta:
tomee írta:20 órától mehetnének eleve ugyanazok a zenék, amiket amúgy 22-től mixelnek.
Jézusom, dehogy. :D
Miért? Most mennyivel több értelme van, hogy 2 órán keresztül megy a szokásos napi rotáció, csak közé van szúrva, hogy "ez a Night Shift"? Vagy akkor az egész műsor kezdődne 22 órától.
 #194141  Szerző: p0tyi

tomee írta:20 órától mehetnének eleve ugyanazok a zenék, amiket amúgy 22-től mixelnek.
Jézusom, dehogy. :D
 #194140  Szerző: tomee

Szerintem WB többnyire mindig szabad kezet kapott, legalábbis soha nem tűnt fel, hogy mást csinált volna, mint amit eleve tud. Engem egyedül a késői kezdés zavar, mert a 20-22 óra közötti időszakban kb. tök mindegy, hogy van-e műsorvezetés, ha óránként eleve 1-2 megszólalás van. 20 órától mehetnének eleve ugyanazok a zenék, amiket amúgy 22-től mixelnek.
 #194125  Szerző: nermalcat

Kíváncsi leszek, hogy Whiteboy szabad kezet kap-e Tiszttartótól a mixet illetően. Peter Sharp biztos, hogy azt játszott, amit akart a Tiszttartó érában is, a Class mixre már nem nagyon emlékszem, de szerintem az is eléggé elütött az ottani rotációtól. Egyébként ha tényleg Danubius-Class-régi Petőfi jellegű hot AC rádiót akarnak csinálni a hálózatos Bestből, akkor jobban járunk, ha egy az egyben áthúzzák a debreceni Best playlistjét, szerintem senki sem akar megint minden nap Streets of You-t, EMF-Unbelivable-t és Panic at the disco-t hallgatni.
 #194101  Szerző: zenefalo

A tegnap esti Nightshift utolsó 2 órája meglepően jó volt, ritkán hallott Roxy és Deejay-s muzsikok mentek mixben, csak így tovább! :yeah:
 #194086  Szerző: Tomi76

homerhamm írta: 2021.10.04. 20:59
Tomi76 írta: 2021.10.04. 10:52 A Best FM (és a Retro) élén Tisztartó Titusz. Na most mi lesz ezután?
Streets Of You!
Az de jó lesz...
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 77