Én se tapasztaltam eddig változást a nyárhoz képest, max néha bekerül egy-egy zene ami korábban nem volt, de most kár lenne ebbe belenyúlni. Persze gondolom Titusz bele fog...
p0tyi írta:Most van egy tisztességes zenei-üzenős műsor jó műsorvezetéssel 20-22 közt. Az összes többi magyar rádión mind valami szélsőséges szar megy. Vagy duma, vagy kelet-európai diszkózene.Egyik magyar rádióban sem megy napközben" kelet-európai diszkózene"
Én nem ismerek olyan embert, aki rádióban nem "rendes zenét" szeretne este hallani. Én nem vagyok kíváncsi sem mixre, sem magyar zenészekre, sem Presszóra, sem Kende Hoffherr Krisztinára és a PR interjúira a 28. autókereskedés újgazdag tulajdonosával, sportmagazinra meg pláne nem.
Egyedül annyi az észrevételem, hogy tarthatna akár 7-től is a NightShift, és akkor nem lenne egy egyórás lyuk a műsorvezetők között.

p0tyi írta:Miért? Most mennyivel több értelme van, hogy 2 órán keresztül megy a szokásos napi rotáció, csak közé van szúrva, hogy "ez a Night Shift"? Vagy akkor az egész műsor kezdődne 22 órától.tomee írta:20 órától mehetnének eleve ugyanazok a zenék, amiket amúgy 22-től mixelnek.Jézusom, dehogy.
tomee írta:20 órától mehetnének eleve ugyanazok a zenék, amiket amúgy 22-től mixelnek.Jézusom, dehogy.