p0tyi írta:Annyi idő alatt, amennyit ez a sok komment felemésztett, már rég előfizethettél volna a Spotifyra és csinálhattál volna magadnak 10 playlistet tuctuc zenékkel.Te pedig a rogyásig játszott, unalmas, lejárt csicskapop zenéidből.
p0tyi írta:Annyi idő alatt, amennyit ez a sok komment felemésztett, már rég előfizethettél volna a Spotifyra és csinálhattál volna magadnak 10 playlistet tuctuc zenékkel.Te pedig a rogyásig játszott, unalmas, lejárt csicskapop zenéidből.
p0tyi írta:Ez egy kereskedelmi rádió, aminek minden hallgatóért, és emellett még minden hirdetőért is meg kell küzdenie. Nem engedhetik meg maguknak, hogy olyan zene szóljon, ami nem a többség igénye. Az, hogy elindult lefelé a rádió hallgatottságban az elmúlt egy évben a jelentősen kibővült vételkörzet ellenére, elég egyértelműen meghatározza a helyes és a helytelen irányokat a zenei szerkesztésben is. Ráadásul egyszer s mindenkorra.Befejezted?
Az összes többi okfejtés itt a topikban egyéni szoc probléma.
zoLee írta: ↑2021.10.06. 21:48 Köszönöm, hogy igazoltok!Mindent elmondtál, amit én is írtam volna, sőt mindegyik mai hozzászólással egyetértek. Szerintem napok alatt már érezhetően sokat romlott a rádió. Ma már a 18-20h közötti sávnak különösen az első fele hallgathatatlan volt. Visszatért Mike Posner, Sean Paul, majd Doja Cat, Jax Jones, Tiesto és James Arthur lejárt számai (véletlenül sem az idei slágereik!), a Bad Guy dögunalom, a 1,2,3, ráadásul 18.08-ig tartott a reklám és a duma, és mindezt egy órán belül (na jó, a Király Viktoros vinnyogást hiányoltam, az lett volna a desszert), és tapsikoljunk, hogy volt a két óra alatt kb. három zene, ami még rajta van az európai toplistán. Úgy voltam vele, ezeket a rosszemlékű 2-3 éves zenéket etessék meg mással, és fél óra szenvedés után ki is kapcsoltam. Azért kíváncsi leszek, a Top 50-en majd mi lesz innentől az első, a Took A Pill In Ibiza vagy a 1, 2, 3? Részemről kösz, de kösz nem. És akkor nézzük a pozitív hozadékát, én pl. legalább újra rápörgök jobban a külföldi rádiókra. Te is ajánlottál már egyet, meg bízom benne, a külföldi rádiós topikot néhányan, akik unjuk ezt az állandó R1-es vergődést, felpörgetjük, és adunk egymásnak ötleteket.
Nemsok aktív tag van a fórumon, de páran legalább józan ésszel megáldott kommentelők vagytok.
Sajnos, az általad említett zenéket én is hallottam a kora esti órákban, el is kapcsoltam egyből... Siralmas... RIP Rádió 1, köszönjük az elmúlt kb. 1 évet!
Voltam nyáron a szülinapi bulijukon is, fergeteges volt!
Ezek után át is nevezhetnék az egész brandet:
Rádió 1 - Csak McFly lejárt zenéje megy...![]()
Nemtom' ki az a csávó, de a romboláshoz nagyon ért, érdekes észjárása, üzleti "érzéke" van...
Amúgy srácok, találtam egy számomra új online rádiót:
Club Dance Online.
Zenei felhozatal *5ös![]()
![]()
Nálam napközben lehet ez fog szólni, este pedig a WIM. Amíg meg nem szűntetik...